UŽIVA U MAJČINSTVU

'BILO KAKVA ISTINA BOLJA JE OD LAŽI' Nives Ivanišević u prvom intervjuu poslije porođaja otkrila koje životne vrijednosti želi prenijeti sinu Oliveru

 
Nives Ivanišević
 Tomislav Kristo / CROPIX

Nives (36) i Goran Ivanišević (47) u rujnu prošle godine dobili su sina Olivera, a radijska voditeljica i bivši tenisač, koji su u braku od prosinca 2017., itekako uživaju u čarima roditeljstva.

Zagrepčanka će, otkrila je u intervjuu koji je dala za časopis Story, još nekoliko mjeseci ostati na rodiljskom dopustu, ali veseli se povratku na Narodni radio. Dodaje kako se ne brine oko toga tko će čuvati Olija kad ona bude na poslu jer se, kaže, svi bore tko će ga više maziti i tko će se s njim više igrati.

- Za vrijeme trudnoće naučila sam puno toga o sebi, želim promijeniti neke stvari kako bih bila što bolji primjer nekome tko tek otkriva svijet.

Najvažnije su prve godine djetetova života i ako mu se tad uspiju pružiti samo ljubav, veselje i mir, mislim da će mu kasnije biti lakše u životu jer će biti sigurniji u sebe - izjavila je Nives.

Zagreb, 300119. 
Muzej Mimara. 
Izbor za pjesmu godine Narodnog radija, Dan najbolje domace glazbe. 
Na fotografiji: Goran i Nives Ivanisevic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX
Goran i Nives Ivanišević

Otkrila je i koje životne vrijednosti želi prenijeti svome sinu.

- Obitelj i prijatelji jako su mi važni. Na odnosima treba raditi. Kad nemaš s kim dijeliti radost, taj osjećaj nije potpun, a ja bez svojih najbližih jednostavno ne mogu.

Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe.

Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali da uvijek trebaš dati sve od sebe. I da nema laganja, jer bilo kakva istina bolja je od laži - zaključila je radijska voditeljica u razgovoru za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:37