SEKSUALNI PREDATOR IZA REŠETAKA

'BOJIM SE ZA NJEGA. IMAT ĆE NAJGORI MOGUĆI TRETMAN' O.J. Simpson o zatvorskim danima Billa Cosbyja, glumac je navodno već doživio i prve incidente

Zatvorska fotografija Billa Cosbyja
 Courtesy Montgomery County Correctional Facility / REUTERS

Bill Cosby (81) svoje prve zatvorske dane u Pennsylvaniji proveo je u potpunoj samoći. Seksualni predator, koji bi iza rešetaka mogao ostati i do deset godina, u ćeliji spava sam, sam ide na doručak, ručak i večeru, a sam je bio i u svim dosadašnjim šetnjama dvorištom - jedina pratnja koju neprestano ima su zatvorski čuvari.

Amy Worden, glasnogovornica zatvorskoga odjela Pennsylvania Department of Corrections, objasnila je kako će Cosby u izolaciji ostati još neko vrijeme, prvenstveno zbog vlastite sigurnosti. Također, zatvor u koji su ga smjestili još je poluprazan jer je tek nedavno otvoren, točnije u srpnju, objavio je The Washington Post.

A bivši slavni zatvorenik O.J. Simpson (71) izjavio je kako se itekako boji za zvijezdu TV serije "The Cosby Show".

- Seksualni prijestupnici i silovatelji uvijek imaju najgori mogući tretman. On će morati biti pod stalnim zaštitnim nadzorom - rekao je Simpson.

Na internetu su se već pojavile i prve informacije o incidentima, no za njih još nema službene potvrde - drugi zatvorenici Cosbyja su navodno gađali pecivom od hot doga u glavu, čak su mu uzeli i štap i hodanje, zbog čega je glumac, šuška se, pao niz stepenice.

Bill za sad još ne smije primati ni posjete, čak mu ne mogu doći ni članovi najjuže obitelji. Prvi telefonski poziv na koji je u srijedu imao pravo Cosby je iskoristio kako bi razgovarao sa suprugom Camille (74).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:24