GABI NOVAK

'BOJIM SE ZA SINOVO ZDRAVLJE' Neprikosnovena diva domaće glazbene scene iskreno o obitelji i ženi za koju kaže kako 'drži sve konce u rukama'

 
Matija Dedić i Gabi Novak
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Iako je prije šest godina objavila kako se zauvijek oprašta od diskografije, čini se kako legendarna pjevačica Gabi Novak ipak razmišlja o snimanju i objavljivanju barem još jednoga singla.

- Ljudi i dalje žele da im pjevam i to me veseli. Ugodno me iznenadila činjenica što se mlada generacija vraća nama starijima. To znači da sve ono što smo radili i danas vrijedi - rekla je Gabi za Dnevni avaz.

Na pragu 82. godine, pjevačica također kaže:

- Uvijek idem naprijed i ne gledam iza sebe. Daj Bože da što duže budem zdrava, da radim, a najviše od svega, da budem uz svoju djecu, kojoj želim još više zdravlja nego sebi. To je moja jedina želja - izjavila je Novak.

Dodaje kako je iznimno ponosna na svoju obitelj, o kojoj uvijek govori s puno ljubavi.

- Unuka Lu već ide u srednju školu, ima 16 godina i dobra je učenica. Sin Matija također jako puno radi, i više nego što bi trebao. Već se bojim za njegovo zdravstveno stanje. Treba to sve izdržati, ali snaha mi je divna i ona je ta koja sve konce drži u rukama - zaključila je legendarna pjevačica, a prenosi Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:25