OBITELJ IZ PAKLA

CURE BURNI DETALJI IZ ŽIVOTA POSRAMLJENOG GLUMCA Brat bez dlake na jeziku otkrio stravične detalje iz djetinjstva: 'Majka je sve znala i šutjela'

 
 Getty Images

Nakon što je glumac Anthony Rapp rekao kako ga je Kevin Spacey seksualno zlostavljao kad mu je bilo samo 14 godina, oglasio se i stariji brat proslavljenog oskarovca.

Randall Fowler (62) rekao je kako su Kevin i on imali "horor djetinjstvo kakvo normalan čovjek ne bi nikome poželio", a za sve je, tvrdi, kriv njihov pokojni otac Thomas Geoffrey Fowler, koji ga je silovao u nježnoj dječačkoj dobi, prenosi The Mirror.

- Tata je bio seksualni zlostavljač, oličenje zla. Bio je član američke nacističke stranke. Čak je nosio brkove po uzoru na Adolfa Hitlera... Majka je sve znala, ali nije poduzela ništa da ga spriječi, nije nam pomogla... Prvi i jedini put reagirala je tek 1964., kad se posumnjalo da joj suprug zlostavlja i rođakinju tinejdžericu... Upravo zbog oca monstruma odlučio sam da nikada neću imati djece. Jednostavno nisam htio da, ne daj Bože, naslijede taj njegov 'gnjusan gen seksualnog predatora' - rekao je Randall, koji za život zarađuje kao vozač limuzine i imitator rock zvijezde Roda Stewarta.

Dodao je kako ga je otac prvi put zlostavljao kad mu je bilo samo 12 godina. Njegova sestra Julie pobjegla je od kuće kad joj je bilo 18, a Kevin, danas holivudska zvijezda, zbog svega što se događalo u obitelji, potpuno se izolirao od vanjskoga svijeta.

- On je danas prazna ljuštura. Budimo iskreni, kraj takvih poremećenih roditelja, nismo ni imali prilike razviti se u normalne, odrasle ljude - izjavio je svojedobno Fowler.

- Najviše sam se bojao za Kevina. Bili smo jako bliski jer nismo imali prijatelje, nismo imali nikoga od povjerenja kome bismo se mogli izjadati... Zato sam svojedobno i zaprijetio ocu da ću ga, takne li ikada mojega mlađeg brata, razotkriti i uništiti - rekao je Randall.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:41