TAJNA MLADOSTI

DANIJELA MARTINOVIĆ OTKRILA TAJNU MLADENAČKOG IZGLEDA Nakon ovog tretmana koža jednostavno sjaji

 Foto: SelectPR

Nakon zimskih radosti i uživanja u prazničnim veseljima, Danijela Martinović se ususret nadolazećem koncertu u Lisinskom prepustila čarobnom tretmanu laserom. Dugogodišnji mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima popularna glazbenica njeguje lice.

Na Danijelinoj koži prvo su uklonjene kapilarice s lica i dekoltea. Da bi koža dobila lijep, zdrav i svjež izgled zaslužni su tretmani s frakcijskim laserom. Specifična tehnologija radi male mikroperforacije na koži, dolazi do jakog obnavljanja i ljuštenja što rezultira povećanjem zdravih stanica na površini kože i snažnom stimulacijom kolagena.

“Obnovljena koža je zdravija, osvježena, zategnutija. Bolja je resorpcija preparata koji se koriste. Danijela nakon obnove naprosto sjaji!” – otkrila je kozmetičarka Žana Barjaktarević koja brine o Danijelinom izgledu.

Obnavljanje mladenačkog izgleda dio je priprema za koncert Danijele u Lisinskom. Na radost brojnih fanova 28. će veljače samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert u Lisinskom će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:56