HLOVERKA VS. KARLEUŠA

DIREKTORICA TZ MAKARSKE BIJESNA JER JE 'CAJKA' NASTUPILA U NJEZINU GRADU Pjevačica joj odgovorila: 'Prosta malograđanko, doku**ili ste Bogu i narodu!'

 
Hloverka Novak Srzić; Jelena Karleuša
 Ivo Ravlic / CROPIX, INSTAGRAM

- Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali baš sam ljuta... Ljuta... Turistička zajednica potrudila se ovoga ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock'n'rolla...

I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u klub Petar Pan dovode Karleuše svih fela... I jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad... Baš sam ljuta - ovo je Hloverka Novak Srzić objavila na svom Facebooku, a povodom gostovanja Jelene Karleuše u makarskom klubu Petar Pan.

Direktorica Turističke zajednice Grada Makarske svojim opaskama očito je naljutila srpsku folk pjevačicu, koja joj je odgovorila na svom Instagram Storyju, pri čemu nije birala riječi.

- Čitam da me neka starija gospođa zove 'cajkom', što je pogrdan naziv za ženu iz Srbije koja se bavi glazbom. Valjda je vrijeme, 'gospođo', da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te se malo obrazujete o tome tko sam ja!

Ne bruji Makarska o meni, bruji cijeli svijet! Ne zato što sam 'cajka', već zato što sam ZVJEZDETINA koju vole milijuni...

Vi ste, 'gospođo', jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi plaže u Hrvatskoj su poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku**ili i Bogu i narodu! Mlade ljude zaboli za to, samo se još vi u vašoj starnoj glavi dijelite na Nijemce, partizane, četnike, ustaše... I da, hvala Makarskoj na divnom druženju - napisala je Karleuša.

INSTAGRAM

Inače, u spomenutom Petru Panu ovo ljeto nastupaju uglavnom srpske folk zvijezde - Aca Lukas, Mile Kitić, Saša Matić, Aleksandra Prijović..., a Makarani, pogotovo oni koji žive u neposrednoj blizini Petra Pana, zbog cjelonoćne buke koja dopire iz kluba ne mogu spavati bez čepića za uši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:57