DRAMATIČNI SHOW

'DONESETE LI MI TO NA STOL, TANJUR ĆU VAM BACITI U GLAVU!' Špiček potpuno izgubio kontrolu, urlao pred svima, natjecatelji ostali u potpunom šoku

 
 RTL

Natjecatelji showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!“ korak su do osvajanja titule najboljeg hrvatskog amaterskog kuhara i glavne nagrade od 50.000 kuna.

Šest parova stiglo je do kraja showa, a žiri uvodi sve strože kriterije i više ne namjerava tolerirati ponavljanje istoga gradiva u kuhinji.

Iako u prošle četiri sezone gledatelji nikada nisu vidjeli Tomislava Špičeka ljutitog, omiljeni chef u aktualnoj petoj sezoni pokazao je svoje drugo lice. Naime, kandidati su imali svega 75 minuta za pripremu toplog predjela i glavnog jela, a kad je Tomek u obilasku posjetio Antinu i Antonijevu radnu jedinicu, njihovo neznanje potpuno ga je izbacilo iz takta.

RTL

RTL

RTL

- Pa dokle ću ja govoriti da to meso nema veze s biftekom! To je lažni biftek koji zahtijeva pirjanje! Pogledaj ovo! Žilavo je! Nema tu više pomoći! Gospodo, ako želite kuhati, poznavanje mesa je obavezno! Donesete li mi to na stol, tanjur ću vam u glavu baciti! - kazao je odrješito Tomek i ljutito otišao s njihove radne jedinice.

"Alfa i omega showa", chef Špiček, već nebrojeno puta ponavlja iste stvari kandidatima. A da će mu se osušiti i usta od ponavljanja te dići kosa na glavi zbog krivih odgovora, znaju već i gledatelji gastro showa.

Kako su na kušanju prošli Anto i Antonio te postoji li uopće barem jedan par koji se pokazao najboljim, doznajte u srijedu navečer u 21.40 sati na RTL-u.

RTL

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:58