VELIKI LJUBAVNIK

FATALNA WENDI: PUTIN LJUBI BIVŠU ŽENU MEDIJSKOG MOGULA Ruski predsjednik u vezi s karizmatičnom poduzetnicom!?

 Reuters

Glasina koja je posljednjih dana uzburkala najmoćnije poslovno-političke krugove na svijetu - od Washingtona, preko Europe do Azije - jest da je ruski predsjednik Vladimir Putin (63) u vezi s bivšom suprugom Roberta Murdocha Wendi Deng (47). Američki magazin US Weekly prvi je objavio ekskluzivnu vijest da Putin ima novu ljubav, a ubrzo je i većina svjetskih medija izvijestila da je njegova nova odabranica karizmatična poduzetnica Wendi Deng.

Dobro obaviješteni izvori tvrde da glasine o njihovoj vezi već mjesecima kruže estradno-političkim kuloarima, iako se protagonisti navodne ljubavne veze još nisu izjašnjavali o ovom pitanju.

Wendi voli moćnike

Američki magazin navodno je vijest dobio od bliskog Putinova prijatelja koji tvrdi da je veza prilično “ozbiljna”. Također, Wendi je prije nekoliko dana viđena na jahti Romana Abramoviča, koji je i Putinov blizak prijatelj.

Bivšu ženu medijskog tajkuna i ranije su vezivali za političare te je upravo ona navodno bila uzrok bračne krize između bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira i njegove supruge Cherie. Wendi je navodno imala ljubavne veze i s drugim moćnicima, uključujući i šefa Googlea Erica Schmidta.

Upravo je zbog afere s Blairom Murdoch (85) zatražio razvod od Wendi, koji je i službeno okončan 2013. godine. U ožujku se medijski mogul vjenčao s glumicom Jerry Hall, koja je pak bila u dugogodišnjoj vezi s Mickom Jaggerom.

Usamljenički život

S druge strane, kontroverzni ruski predsjednik službeno živi usamljeničkim životom nakon razvoda od supruge Ljudmile s kojom je bio punih 30 godina. Iz tog braka ima i dvije kćeri, a supružnici su ostali u dobrim odnosima. Šuškalo se da je bio u vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:24