URNEBES

FOTO: APSOLUTNO NAJVEĆA ZVIJEZDA ZLATNIH GLOBUSA JE ANONIMNA DJEVOJKA Na Twitteru svi pišu o djevojci koja na pladnju drži flaširanu vodu

 
 TWITTER

Crveni tepih na dodjeli nagrada Zlatni globus održanima u Beverly Hillsu u nedjelju navečer preplavile su najveće svjetske zvijezde, no jutro poslije sve ih je zasjenila potpuna anonimka koja je postala glavna senzacija na društvenim mrežama.

Riječ je o Kelleth Cuthbert, modelu iz Toronta, koja je na dodjeli bila angažirana kao hostesa koja se brinula da celebrityji u svakom trenutku pri ruci imaju bocu vode, čiji je proizvođač ujedno bio i jedan od glavnih sponzora Zlatnih globusa. Baš zato Kelleth su, dok joj nije otkriven identitet, zvali samo "Fiji Water Djevojka".

U elegantnoj haljini s pladnjem punim boca vode u rukama, brineta se našla u pozadini mnogih fotografija na kojima su u prvome planu bile neke od najvećih holivudskih faca, prenosi portal ABC.net. Nije dugo trebalo da se na Twitteru pojave urnebesni memeovi na račun Kellethine sveprisutnosti na Zlatnim globusima.

- Upravo smo doznali tko će voditi ovogodišnje Oscare - Fiji Water Djevojka! - samo je jedan od viceva koji su preplavili internet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:07