ONA SE HVALI NA INSTAGRAMU

FOTO: JE LI OVA ATRAKTIVNA CRNKA HAUSEROVA NOVA LJUBAV? Oboje šute o prirodi svog odnosa, no čini se kako itekako uživaju u Stjepanovoj istarskoj oazi

 
 INSTAGRAM

Stjepan Hauser (32) neko vrijeme svako malo volio je zagolicati maštu brojnih pratitelja na Instagramu objavljivanjem fotografija s atraktivnim damama - logično, odmah bi se počelo šuškati o mogućoj novoj ljubavi našeg slavnog vilončelista, no on bi o svemu uvijek samo mudro šutio.

View this post on Instagram

Hey baby, wanna play?

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Tako su ga svojedobno povezivali s uzbekistanskom pijanisticom Lolom Astanovom (34), a ovih dana uz njegovo ime veže se 25-godišnja Stela Opančar, rasna crnka iz Petrijevaca, koja se 2016. natjecala na izboru za Miss Hrvatske.

Naime, Slavonka se na društvenoj mreži pohvalila atraktivnim fotografijama iz vile u Pomeru u Istri, gdje upravo Hauser ima luksuzni dom. A svi oni koji na Instagramu intenzivno prate našeg glazbenika, odmah su prepoznali Stjepanovu terasu na kojoj se sunčala - Stela.

Bivša misica, koja je svojedobno radila kao konobarica i hostesa, na jednom online servisu za zapošljavanje, na kojem ima profil, samu sebe opisala je kao komunikativnu, pedantnu, pouzdanu i odgovornu osobu.

Također je navela kako je završila Jezičnu gimnaziju u Osijeku i studira na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti (rani i predškolski odgoj).

Ima li u njezinu odnosu s Hauserom nešto više od prijateljstva pokazat će vrijeme, jer ni violončelist ni ona još nisu komentirali šuškanja o navodnoj romansi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:14