SEKSI DRUŠTVO

FOTO: MORSKA IZDANJA NAŠIH POZNATIH DAMA Neke ljetuju na Jadranu, neke su pak otputovale malo dalje, ali baš sve u bikiniju izgledaju - božanstveno!

 
Ana Maras Harmander, Nataša Janjić, Ivana Mišerić, Lana Jurčević
 INSTAGRAM

Dok Hrvatsku "trese" toplinski udar, prvi pravi ovoga ljeta, mnoge poznate Hrvatice, koje trenutačno nemaju poslovnih obveza, osvježenje su potražile na moru.

Tako se splitska glumica i bivša natjecateljica popularnog zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" Ana Maras Harmander (37) već neko vrijeme odmara na svom omiljenom otoku - Visu. Preplanuli ten već je tu, a idilične fotografije s prekrasnih otočkih lokacija redovito oduševljavaju Anine pratitelje na Instagramu.

Ljubiteljica Visa je i Nataša Janjić (36), ali ona je, barem nakratko, Dalmaciju ovaj put zamijenila Španjolskom. Sudeći po objavama na Instagramu, glumica itekako uživa na Costa Bravi, gdje je pokazala i besprijekornu liniju u bikiniju. A na drugom kraju svijeta, točnije na Šri Lanki, odmara se TV voditeljica Ana Radišić (30).

Istodobno, njezina radijska kolegica Ivana Mišerić (33) glavna je atrakcija na plaži u Novigradu, a Lana Jurčević (33) otisnula se na pučinu kako bi na brodu napokon maksimalno uživala u privatnosti.

Serenity

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

pure happiness! #summer #lover #enjoying #srilanka #traveling

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:12