NEŠTO DRUGAČIJA MISICA

FOTO: 'PA KOLIKO TA ŽENA IMA GODINA?' Kad se prvi put pojavila na TV-u cijela zemlja je ostala zapanjena, a sada je konačno otkrila tajnu svog izgleda

 
 Instagram

Kad se glumica Chen Meifen nedavno pojavila u programu tajvanske televizije, u specijalu posvećenom proslavi lunarne nove godine, gledatelji su ostali u nevjerici: Pa, koliko ta žena ima godina?

Noseći tzv. 'golu haljinu' - glamuroznu opravu u boji kože ukrašenu kristalićima i perjem - malotko je mogao povjerovati da su ovoj ljepotici 63 godine!

Frapirani korisnici interneta, barem oni izvan Tajvana koji su ljepoticu tek sad prvi put vidjeli, počeli su pretraživati informacije o lijepoj glumici, a ona sama podijelila je putem društvenih mreža neke tajne svog sjajnog izgleda.

Glumica, pjevačica i TV voditeljica kazala je da dobar izgled nije stigao preko noći, već je rezultat redovite vježbe, pravilne prehrane i brige za tijelo koja traje već 40 godina, odnosno od trenutka kad je osvojila titulu Miss na jednom natjecanju ljepote.

Njezini rituali ljepote uključuju juhu s đumbirom, svakodnevnu jogu i desert od egzotičnog voća duriana. Sve to donijelo joj je laskavu titulu 'najljepše tetke Tajvana' koju ponosno nosi već tridesetak godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MeiFen (@im_meifen)

Evo kako, dakle, o ljepoti brine žena za koju je vrlo lako pomisliti da ima čak 30 godina manje:

Prehrana

Chen Meifen se kune da njen dobar izgled ima veze sa svakodnevnom konzumacijom juhe koju upotpunjuje svježim đumbirom i koji blagotvorno djeluje na njezinu kožu. Ako, pak, poželi nešto slatko, posegne za tropskim voćem durianom koji, kad je zaleđen, ima okus točno kao sladoled. Tako bar kaže Chen.

No ljepotica jede i malo konkretnije stvari, pa se tako, kad doista ogladni, počasti bak kut tehom. Pod tim se egzotičnim nazivom zapravo krije 'čušpajz' od svinjskih rebaraca, raznog povrća i ljekovitog bilja. Zanimljivo, ovo se varivo često jede kao doručak.

Nakon jela, Chen obavezno prošeta što joj, kaže, pomaže regulirati probavu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@chanelofficial

Objavu dijeli MeiFen (@im_meifen)

Tjelovježba

Chen nije ljubiteljica teretana, fitnes centara i općenito napornih vježbi, ali zato voli jogu koju prakticira baš svaki dan.

'Znam da moram vježbati i ljubomorna sam na ljude koji se prisile svaki dan otići u fitnes centar na vježbanje. S opterećenjima vježbam tek dva puta tjedno, a ostatak vremena radim jogu.'

S obzirom da je često u visokim potpeticama, kod kuće ima posebno izrađenu platformu s nagibom koja joj omogućuje opustiti stopala. To joj pomaže ukloniti eventualnu bol uzrokovanu visokim petama i istegnuti ligamente nogu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MeiFen (@im_meifen)

Ljepota

63-godišnja Chen Meifen (čije ime, zanimljivo, u prijevodu znači 'prelijepi Feniks') svoj dobar izgled duguje i činjenici da uvijek nastoji biti dobre volje. Kaže i kako joj je dodatna motivacija i više od pola milijuna obožavatelja koji je prate na društvenim mrežama i radi kojih se odijeva i uređuje s posebnom pažnjom, iako ona sama preferira obične traperice i majicu.

Chen je prošla kroz bolan razvod prije nešto više od pet godina, čime je okončan desetogodišnji brak sa suprugom američko-tajvanskog porijekla s kojem nije imala djece.

Nakon što se pribrala, odlučila je konce svog života ponovno uzeti u svoje ruke, a kaže i kako je spremna za novu ljubav. Iako, požalila se, to u njezinim godinama nije lako jer muškarci ipak preferiraju mlađe žene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MeiFen (@im_meifen)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:46