LJUBAV NA POMOLU

FOTO: POSLIJE 'ŽIVOTA NA VAGI' SVE MU JE KRENULO NA BOLJE Skoro 60 kilograma lakši Luka otkrio: 'Upoznao sam super curu, vidjet ćemo što će biti!'

 
Mario Mandić i Luka Smoljo
 INSTAGRAM

Kad se lani prijavljivao u popularni show "Život na vagi" Luka Smoljo (28) imao je 151 kilogram, a do danas ih je izgubio čak 58!

Simpatični Zagrepčanin prije ulaska u RTL-ov reality izjavio je kako mu je najveća želja "upoznati djevojku kojoj će se sviđati onakav kakav jest", a čini se kako mu se baš to napokon i dogodilo.

Naime, Luka je odgovarajući na pitanja obožavatelja na Instagramu otkrio kako se već neko vrijeme "druži s jednom super djevojkom".

- Nešto se krčka! Vidjet ćemo što će biti! - napisao je očito zaljubljeni Smoljo kad su ga fanovi pitali je li trenutačno u vezi.

Bivši kandidat "Života na vagi" još je u showu izjavio kako bi volio pronaći srodnu dušu i zasnovati obitelj, a sad je otkrio i što mu je najveća motivacija za redovito vježbanje i zdravu prehranu.

- Zgražava me sama pomisao da bi mi kilogrami jednoga dana mogli smetati u igranju s djecom, to mi daje najveću snagu da ne posustanem - napisao je, između ostaloga, Luka na Instagramu.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:32