KRALJICA SVAKE PLAŽE

FOTO: SEKSI NIKOLINA NAJAVILA PAKLENO LJETO 'Još uvijek nemam fotografija s odjećom. Sorry'; FANOVI SLOŽNI 'Ni ne treba ti kad imaš takvo tijelo!'

 
 INSTAGRAM

- Imam volim-mrzim odnos prema vježbanju. Ne uživam u njemu dok se događa, no nikad mi nije žao kad je gotovo - ovo je Nikolina Ristović (43) svojedobno napisala na Instagramu, a ovih dana pokazala je i zadivljujuće rezultate mrskih joj treninga.

Naime, naša popularna TV voditeljica s pratiteljima je podijelila nekoliko izazovnih fotografija u bikiniju i najavila: "Tek ću vam na ljeto priuštiti pakao s golim fotkama".

Fanovi su je odmah zatrpali pitanjima o tajni njezina izgleda, a Nikolina im je u urnebesnim komentarima još jednom dala do znanja kako ima odličan smisao za humor.

- Kako postići ovako zavidnu figuru? Sve štima, samo bih se riješila trbuha - zavapila je jedna pratiteljica, a Ristović joj je odgovorila: "I ja. Duboko udahnem za slikanje".

- Ali čemu tag #nofilter kad fotografija ima filter, koža je potpuno mutna i zaglađena. Filteri su skroz ok, ali tagovi #nomakeup i #nofilter, kad je očigledno da nije tako, nisu... - spočitnula joj je jedna obožavateljica, a voditeljica joj je uzvratila riječima: "Sarkastična sam, iliti autoironična".

- Ovakvo tijelo grijeh je sakriti odjećom - zaključili su na kraju fanovi koji očito s nestrpljenjem čekaju novu seriju Nikolininih "vrućih" fotografija s neke plaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 16:23