PROFESIONALNA TENISAČICA

FOTO: SERENA NIJE HTJELA DA JOJ VJETAR DIKTIRA ŠTO ĆE OBUĆI Izašla je u kratkoj haljinici koja je odmah otkrila kakvo donje rublje nosi

 
 Profimedia, Backgrid USA

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, Serena Williams, nije htjela dozvoliti da joj vjetrovito vrijeme određuje modni izbor. Zato je pred paparazzima doživjela malu nezgodu kad joj se podigla kratka haljinica i otkrila donje rublje.

Tenisačica je u srijedu u New Yorku izašla u svjetlo plavoj haljini koja je zbog gumbića sprijeda podsjećala na košulju ili ogrtač.

No, dok je hodala, vjetar je podigao haljinu pa su joj izvirile bijele gaćice. Doduše, s lijevom je rukom cijelo vrijeme pridržavala torbicu pa se činilo da drži i haljinu. Serena je nezgodu odradila profesionalno te je izgledalo kao da je sve namjerno i upravo onako kako je htjela.

Haljinu sa sitnim plavo bijelim prugicama i printom malih srca dizajnirao je upravo njezin modni brend, a može se naći u prodaji za 100 dolara (oko 660 kuna).

FOTOGALERIJA: Serena Williams u ultra kratkoj haljinici

Serena je pokrenula liniju odjeće u svibnju 2018., a jedan od njezinih ženskih sakoa nosila je i Meghan Markle u listopadu prošle godine na kraljevskoj turneji po Australiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:48