POŽAR NA OTOKU

FOTO, VIDEO Kate Winslet spasila majku milijardera Richarda Bransona iz kuće u plamenu!

 Virgin

ZAGREB - Gosti na privatnom otoku Necker, u vlasništvu milijardera Sir Richarda Bransona, spavali su dubokim snom kad je glavnu zgradu u ponedjeljak u četiri ujutro pogodila munja. Drvena zgrada u karipskom raju buknula je poput šibice. Dok su ostali istrčavali van, slavna gošća, glumica Kate Winslet iznijela je 90-godišnju Bransonovu mamu i spasila je.

Zajedno sa svojim dečkom i dvoje djece, 10-godišnjom Miom i sedmogodišnjim Joeom, oskarovka je bila među 20 ljudi koji su boravili u Velikoj kući na otoku Necker usred Britanskih Djevičanskih otoka.

Vatra je progutala drvenu kuću sa osam velikih spavaćih soba, ali zahvaljući požrtvovnosti Richardovog 25-godišnjeg sina Sama nitko nije bio ozlijeđen. Milijarder i njegova supruga boravili su u stotinu metara udaljenoj kući. Richardova mama Eve bila je međutim u Velikoj kući, kao i njegova 29-godišnja kći Holly.

- Stvarno gadna tropska oluja obrušila se na otok, a vjetrovi su puhali brzinom od 150 kilometara na sat. Moj sin Sam pojurio je u kuću kad je izbio požar i pomogao gostima da iziđu. Kate Winslet iznijela je moju mamu i zato sam joj vječno zahvalan - rekao je Branson. Glumica je rekla kako se osjećala kao da je na filmskom setu i samo čeka da redatelj vikne: rez!

Velika je kuća u potpunosti uništena, a izgorilo je i na tisuće fotografija koje je Sir Richard držao u podrumu gdje mu je bio ured.

Gosti su nakon požara razmješteni u drugim kućama na otoku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:18