OTKRILA VELIKE PLANOVE

FOTO: VLATKA JE OPET U HRVATSKOJ I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD 'Jako je teško u zrelim godinama pronaći partnera, ali valjda će mi stići neki Dalmatinac'

 
Vlatka Pokos i Monika Sablić
 INSTAGRAM

Ovih dana iz daleke Kanade u Hrvatsku je ponovno stigla Vlatka Pokos (48). U Splitu ju je ugostila dizajnerica Monika Sablić, koja je upravo Vlatku odabrala za zaštitno lice svoje nove modne kolekcije.

Vlatka je u razgovoru za IN magazin istaknula kako joj u Kanadi nedostaju baš takvi trenuci, jer umjetnost stvorenu kroz fotoobjektiv je, kaže, oduvijek voljela. A sigurna je i kako će se jednoga dana ponovno vratiti na male ekrane. Do tad je, dodaje, ipak fokusirana na građenje egzistencije i novoga života.

Jedna od naših nekad najprepoznatljivijih voditeljica i pjevačica naglašava kako je život u Kanadi sasvim drugačiji od onoga koji je imala u Hrvatskoj. Dani su joj ispunjeni učenjem i radom, a za odmor nema vremena. Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, neki njezini kanadski kolege otkrili su kako je Vlatka u svojoj domovini svojedobno bila zvijezda.

- Neki znaju, nekima sam i rekla - ljudima je to nekako nevjerojatno, super im je to, zanimljivo... Onda im ja malo pustim svoje spotove, onda me pitaju zašto se ne bavim time, ali vidjet ćemo u budućnosti - izjavila je Pokos.

Sasvim otvoreno govorila je i kako je njezin život u Hrvatskoj izgubio svaki smisao i da je stoga preseljenje u Kanadu bio logičan slijed:

- Psihički sam se odmorila od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojemu sam bila izložena godinama. To je jako teško podnositi. Nekako sam se, nažalost, u Hrvatskoj počela osjećati kao da se vrtim u krug iz kojega se ne mogu isčupati. Neke stvari jednostavno ne možete kontrolirati i ne možete se dovijeka boriti s vjetrenjačama. Ja sam to godinama radila i onda sam shvatila da je to besmisleno - iskrena je bivša voditeljica i pjevačica.

A da je u Kanadi napokon sretna i zadovoljna, vidi se i na njezinu izgledu.

- Još uvijek nisam radila nikakve zahvate niti to namjeravam u budućnosti, možda jednoga dana, vidjet ćemo. Imam sreće što imam dobre gene - dalmatinske - kroz smijeh je za IN magazin izjavila Vlatka. Iako kroz život trenutačno korača sama, u ljubav i dalje vjeruje.

- Činjenica jest da je jako teško u zrelim godinama pronaći partnera, to nije lako. Odavno sam si dokazala da mogu biti sama - nikad nisam pristajala na kompromise i nikad ne bih živjela u lošoj vezi ili lošem braku samo da budem zaštićena. Radije sam sama, ali valjda će jednoga dana i meni stići neki Dalmatinac - u šali je zaključila Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:51