BILI SU PRIJATELJI

GREGUREVIĆ U ZADNJEM VIDEU OPJEVAO STIPU BOŽIĆA Evo što je legendarni splitski alpinist rekao o božićnoj čestitci koju je dobio od pokojnog glumca

 
 Screenshot

Samo nekoliko dana prije smrti glumački bard Ivo Gregurević družio se s kolegama Vedranom Mlikotom i Ksenijom Marinković s kojima je snimio novogodišnju čestitku legendarnom splitskom alpinistu Stipi Božiću, piše Slobodna Dalmacija.

- Dobio sam je na Staru godinu... Bilo je više tih čestitki za Božić i Novu godinu čije je snimanje potakao Miroslav Škoro. To je jedna od zadnjih Ivinih snimki... Bili smo prijatelji preko njegovih kolega glumaca, Mlikote i ekipe. Ove sam godine trebao ići i na njegov festival u Orašje. Otišao je veliki glumac - rekao je Stipe Božić, koji je lani s Vedranom vodio ekspediciju “Vlaji na Himalaji”.

Čestitarski video s preminulim glumcem upućen Stipi Božiću nastao je na Staru godinu, baš kad i fotografija koju je, opraštajući se od velikog Gregurevića, na svom Facebook profilu objavila spisateljica Marina Vujčić.

- Ova fotografija snimljena je prije dva dana, na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu 'Neispričane priče' koju je upravo kupio. Kad smo odlazile, više je puta ponovio: 'Cure, nemojte još ići'. A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre!", poručila je spisateljica uz fotografiju na kojoj Ivo Gregurević sjedi s kolegama Nenadom Cvetkom i Vedranom Mlikotom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:26