IPAK JE ISTINA

HRVATSKA MANEKENKA I BRAZILSKI NOGOMETAŠ NEYMAR POTVRDILI DA SU U VEZI Objavili su zajedničku fotografiju: 'Mi smo Bonnie i Clyde'

 
 Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O vezi manekenke Natalije Barulich i slavnog nogometaša Neymara već dugo se govorka. Iako već neko vrijeme objavljuju zajedničke fotografije, slavni 28-godišnjaci do sada nisu željeli govoriti o svom odnosu. No sada su se pojavili zajedno na naslovnici ruskog izdanja magazina GQ i na taj način potvrdili i javnosti priopćili da su u vezi.

Tako je Natalia na svom Instagramu objavila fotografiju naslovnice na kojoj pozira s Neymarom i grli ga.

"Bonnie i Clyde", napisala je pored zajedničke fotografije koju je objavila.

Priče da su u vezi započele su kada je Natalia nogometašu čestitala rođendan zajedničkom fotografijom, a uz fotografiju je napisala: "Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo".

Natalija je bivša balerina i manekenka, a pozirala je za naslovnice časopisa Maxim, Esquire i L’Officiel. Iako je rođena u Kaliforniji, po ocu je Hrvatica, što je spominjala u svojim intervjuima.

"Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put”, napisala je jednom uz fotografiju Dubrovnika koju je objavila na svom profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:32