StoryEditor
VAŽAN ISTUP

Hrvatska pjevačica progovorila o velikom problemu s kojim se mnogi susreću: ‘Ne sramite se!‘

Zsa Zsa je snimila video na kojem se pojavila bez šminke i time dala poticaj i drugima sa sličnim problemima da se ne srame sami sebe
Jelena Žnidarić Zsa Zsa
 Instagram

Hrvatska pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa progovorila je na svom Instagram profilu o problemu o kojem se, posebno na toj društvenoj mreži, jako malo priča. Riječ se o problemima s kožom lica s kojima se pjevačica muči već neko vrijeme. 

Zsa Zsa je snimila video na kojem se pojavila bez trunke šminke i time dala poticaj i drugima sa sličnim problemima da se ne srame sami sebe. 

- Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, napisala je Zsa Zsa, koja je slično priznanje objavila i prije mjesec i pol dana. Potaknuti njezinom objavom, i mnogi drugi korisnici Instagrama su progovorili o ovom problemu zbog čega joj je iznimno drago. 

- Sve znate. Sve sam vam već rekla još prije mjesec i pol na storijima. Nije novost da imam problem s kožom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao što sam obećala još onda! U međuvremenu su se javili još neki pokreti vezani uz razbijanje ove fejk instagram slike i prihvaćanja samog sebe. I neeeeizmjerno mi je drago ukoliko sam motivirala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato je važno pričati o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama, ni fejkala. I iako mi je sada teško, neću ni sad! Osjećam da svoj glas moram usmjeriti u tom smjeru, jer nisam tu da šutim i lažem sve vas, a i sebe, nego da pričamo o nečemu što je normalno, ljudski! Da pomognemo kome možemo, bar malo. I da se svi osjećamo ugodnije na ovom mjestu zvanom Instagram. Ovo je tek početak. Pričat ću vam detaljnije o svemu u sljedećem videu. A sad - evo ovaj, za mene NOVI POČETAK! Neću čekati da 2020. prođe, napisala je u potpisu videa Zsa Zsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2020 09:46