OTPORAN NA UDARCE

'JA SAM VELIKI DEČKO, NE SMETAJU MI KRITIKE' Ben Affleck o ulozi u novom Supermanu i Batmanu

Iz studija su mu savjetovali da ne ide na internet nekoliko dana nakon objave vijesti da je novi Batman.
WEST HOLLYWOOD, CA - APRIL 09: Actor Ben Affleck attends the premiere of Magnolia Pictures' "To The Wonder" at Pacific Design Center on April 9, 2013 in West Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
 AFP / AFP ImageForum

Američki glumac Ben Affleck izjavio je kako je očekivao negativne komentare na vijest o tome da će glumiti superheroja Batmana u novom "Superman i Batman filmu", te da su ga iz studija upozorili na to i savjetovali ga kako bi bilo dobro da neko vrijeme ne ide na internet.

- Rekao sam im: 'Ja sam veliki dečko, ne brinite. Mogu se suočiti sa svim napadima i podmetanjima' - izjavio je Affleck u talk-showu Late Night with Jimmy Fallon gdje je gostovao.

Pojasnio je kako je imao svojih dvojbi oko prhvaćanja uloge, ali da one nisu bile povezane s mogućom negativnom percepcijom javnosti.

- Kada su mi iz studija ponudili ulogu odgovorio sam: 'Jeste sigurni. Ja više nemam 25 godina' - ispričao je Affleck Fallonu.

Iako su mu iz studija savjetovali da ne ide na internet nekoliko dana nakon objave vijesti da je novi Batman, Affleck je priznao kako nije mogao odoljeti da ne vidi komentare:

- Ja to mogu izdržati. Otporan sam na takve stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:27