'BUĐOLA BIČVE'

JESTE LI GA SRELI U SPLITU? Bizarno dotjeran muškarac iznenadio ekipu koja je pila kavu na rivi: 'Uh, ovaj je gadnu okladu izgubio...'

 
Ilustracija
 Zvonimir Barišin / Hanza media

U moru dotjeranih Splićana i Splićanki koji su se odlučili popiti kavu na rivi garniranu prvim suncem nakon kiša, ali i skoro pa olujnim jugom, prošetao je glavnom gradskom šetnicom i jedan muškarac "sređen" u drugom pravcu...

Odjeven u "rock baku" Tinu Turner, u opremi koja uključuje ne samo "buđola bičve", odnosno mrežaste čarape i minicu, već i s perikom i rukavicama, u crnoj haljinici koja naglašava figuru, prošetao je splitskom rivom i ostavio one uobičajeno odjevene u čudu. Ispijanje kave poprimilo je sasvim nove dimenzije, šetnica postala teatar, piše Slobodna Dalmacija.

Jer nema tko ga nije prokomentirao i okrenuo se za njim - u čitavome "outfitu" odudarale su jedino "šlape" koje je nimalo ženstveno navukao preko čarapa, no nije zbog toga bio manje uočljiv prolaznicima. Osvanuo je tako i na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" gdje su mnogobrojni komentatori odlučili podijeliti svoje viđenje situacije.

"Litnje maškare", napisao je netko više kao konstataciju nego pitanje, a nadovezali su se ubrzo i ostali...

"Tina Turner za siromašne", "Uh, ovaj je gadnu okladu izgubija", pišu.

"Vesna Zmijanac?", "Rod Stewart u mladim danima", primijetili su neki dodatne sličnosti. No ostatak se ipak složio da je ikona koja je inspirirala outfit prilično očita. Kako je zalutao baš na rivu, još se ne zna, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:30