PRONAŠLA UNUTARNJI MIR

JOŠ JEDNA POZNATA GLUMICA RAZMIŠLJA O ODLASKU U SAMOSTAN 'U jednom sam trenutku najdublje pogledala u Boga i s njim uspostavila 'živi' odnos...'

 
 Screenshot/Youtube

Beogradsku kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Tanju Bošković (64) mnogi i danas pamte po ulozi u kultnom hit filmu "Balkan ekspres", u kojemu je 1983. godine igrala s velikanima Draganom Nikolićem i Borom Todorovićem, ali čini se kako proslavljenu umjetnicu danas ipak više vesele stvari potpuno drugačije od svjetala pozornice.

Naime, Tanja je za novi broj srpske Glorije otkrila kako je duhovni mir pronašla u vjeri, a sve češće, kaže, razmišlja i o životu u samostanu.

- Iznimno me vesele i smiruju razgovori sa svećenicima - rekla je glumica.

Bošković je i prije s puno naklonosti govorila o duhovnosti:

- Kada sam bila mlađa, imala sam puno snage i malo mudrosti... Onda sam u jednom trenutku najdublje pogledala u Boga i s njim uspostavila 'živi' odnos... Vjera je danas moje prirodno stanje, kao što je bunt nekad bio dio moje mladosti...

S godinama se sve nekako pretvorilo u harmoniju. Kad čovjek vjeruje, jedino u što ne sumnja jest postojanje Boga. To je i jedini uvjet za sklad, za odsustvo straha od nepostojanja ljubavi. Unutarnji mir je posljedica, a vjera u Boga oslobađa od besmisla - objasnila je svojedobno Tanja, a prenio je B92.

and Tanja Bošković. #tanjaboskovic

A post shared by Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic) on

#tanjaboskovic

A post shared by YUlegende (@yulegende) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:19