OBOŽAVATELJICE U SUZAMA

'KAKO SI ME MOGAO OVAKO IZDATI? NEMA VEZE, JOŠ STIGNETE PREKINUTI!' Naš nogometaš uživa u društvu lijepe Zagrepčanke, jesu li to već 'pale' i zaruke?

 
 INSTAGRAM

Nogometaši su uvijek bili "vruća roba", ali nakon što su naši reprezentativci osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, žene su još više poludjele za njima. To najbolje pokazuju komentari ispod fotografije koju je Andrej Kramarić (27) objavio na Instagramu. Sportaš je, naime, na ljetovanju na grčkom otoku Mikonosu pozirao s prelijepom djevojkom Mijom Ćurković (23), što je itekako rastužilo njegove obožavateljice.

- Vara te! - upozorila je jedna pratiteljica drugu.

- Ovo mi je pokvarilo dan! Suza suzu goni... Kako si me mogao ovako izdati?! Ma sve je to photoshop! Moj muž i njegova djevojka... Srce mi je slomljeno... Ali barem nisi oženjen, još stigneš prekinuti s njom! Nisi mene ovako vodio po svijetu, al' pričat ćemo mi kad dođeš kući! Cure, što je zauzeto, nije oduzeto! - samo su neki od urnebesnih komentara koji su preplavili Kramarićev Instagram.

Inače, nogometaš i studentica veterine iz Zagreba u vezi su od prošle godine, a nagađa se kako bi se Mia s Andrejem uskoro mogla i preseliti u Njemačku, gdje on igra za klub TSG 1899 Hoffenheim.

Mnogi su na fotografiji iz Grčke primijetili i jedan mali detalj zbog kojega se počelo šuškati kako bi mladi par uskoro mogao i stati pred oltar. Naime, Zagrepčanka na lijevoj ruci nosi prsten, no je li uistinu riječ o zaručničkom, pokazat će vrijeme.

Hellooo

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:21