KOBNO SVJETSKO PRVENSTVO

LATINO ZVIJEZDA I GLAMUROZNA HRVATICA BRUTALNO POKRADENI U MOSKVI Pjevaču i manekenki otuđili nakit vrijedan nešto manje od pet milijuna kuna!

 
 Instagram

Juan Luis Londoño Arias (24), poznatiji pod umjetničkim imenom Maluma, pokraden je za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, prenosi The Mirror.

Megapopularni kolumbijski pjevač odsjeo je u luksuznom hotelu Four Seasons nedaleko od Kremlja i Crvenoga trga u Moskvi, a dok je bio odsutan iz sobe, za sad još nepoznati lopov otuđio mu je nakit vrijedan nevjerojatnih 600.000 funti (oko pet milijuna kuna).

Maluma je ruskoj policiji prijavio kako je, između ostaloga, ostao bez Cartierovih zlatnih narukvica, šest pari naušnica, nekoliko satova, desetak prstenova, desetak sunčanih naočala renomiranih svjetskih brendova, ruksaka marke Louis Vuitton...

Pjevač je 14. lipnja, na dan krađe, izišao iz hotelske sobe na svega 35 minuta, a kad se vratio, shvatio je da je opljačkan. Dio nestalih stvari pripada i njegovoj djevojci Nataliji Barulich (26), američkoj manekenki hrvatsko-kubanskih korijena.

Ruska policija intenzivno traga za lopovom, a pretpostavljaju kako je Malumu pokrao netko blizak njemu.

Citizen of the World #WorldCup @katyakovtunovich

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) on

California grown ☀

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:50