ZAISKRILO NA POSLU

LJUBAV JE NA RTL-u Ovi parovi veze su započeli na radnom mjestu: Shvatili su da ih osim strasti prema novinarstvu vežu i emocije...

Na hodnicima RTL-a zasad su planule tri ljubavi, od kojih je jedna okrunjena brakom, ona Igora Bobića i Damire Gregoret. Svoju ljubav voditeljica i urednica emisije RTL Direkt Mojmira Pastorčić i sportski novinar Marko Vargek dugo su držali u tajnosti, a ona najnovija je Ivone Hemen i Ivana Vrdoljaka
Igor Bobić i Damira Gregoret; Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak
 Livio Andrijic, Ronald Gorsic / CROPIX

Kad je o RTL televiziji riječ, može se slobodno reći da bi usporedno s emisijom “Ljubav je na selu” mogli snimiti i inačicu “Ljubav je na RTL-u”. Naime, na hodnicima ove TV kuće zasad su planule tri ljubavi, od kojih je jedna okrunjena i brakom.

Doduše, nije rijetkost u televizijskom poslu, kada kolege dosta vremena provode na radnom mjestu, da među njima plane i ljubav, a samim time dokaz su i da nije uvijek pravilo da ne treba miješati poslovno i privatno. Dapače, zbog specifičnosti novinarskog posla kojim se bave sigurno imaju puno razumijevanja jedni za druge te im je u svakom trenu jasno da privatne planove može pomrsiti izvanredna poslovna situacija.

Svoju ljubav voditeljica i urednica emisije "RTL Direkt" Mojmira Pastorčić i dugogodišnji sportski novinar Marko Vargek držali su u tajnosti prilično dugo, tako da čak ni njihovi kolege nisu znali da je njihov odnos puno više od prijateljskog.

Boris Kovacev, Ronald Gorsic / CROPIX
Mojmira Pastorčić, Marko Vargek

Isto tako, nitko od kolega i bliskih prijatelja nije primijetio ni da su nedavno nakratko prekinuli vezu, no ljubav koja traje sad već četiri godine ipak je pobijedila te ih se u posljednje vrijeme može opet vidjeti zajedno na društvenim događanjima. Naime, kad se 2016. doznalo za njihovu ljubav, Mojmira i Marko već su bili godinu i pol zajedno, a o svojoj privatnosti, složni su, ni danas ne žele pričati.

Slobodno vrijeme

Najfriškiji par na RTL-u su pak Slavonka Ivona Hemen i Zagrepčanin Ivan Vrdoljak, koji osim iste televizijske kuće dijele i istu redakciju, pa čak i studio. U glavnoj informativnoj emisiji "RTL Danas" Vrdoljak, inače dugogodišnji iskusni reporter, vodi vijesti, a njegova Ivona zadužena je za sport. Par su postali potkraj 2017., a o svojoj ljubavi rijetko govore javno. Ipak, Ivona je svojedobno ispričala kako su presudni bili nekoliko kava i pokoji ručak u pauzama na poslu na kojima su shvatili da osjećaju nešto više jedno za drugo i da dijele puno zajedničkih interesa.

Zagreb, 020219.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, glazbi i u kazalistu.
Na fotografiji: Ivona Hemen, Ivan Vrdoljak.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak

Na društvenim mrežama može se vidjeti da jedan od najzgodnijih TV parova itekako zna uživati u životu, a slobodne trenutke često provode uživajući u sportskim aktivnostima, prirodi, a dijele strast i prema vožnji motorom, kojim se otisnu na vožnju kad god to prilike dopuštaju. Nerijetko vole pogledati i dobar film te pokoji boks-meč i utakmicu na televiziji. Jedno drugom podrška su i u poslovnom smislu, a 27-godišnja Ivona može se pohvaliti i vrlo brzim napredovanjem u karijeri.

Simpatična Slavonka, nakon što je na webu RTL-a počela raditi još kao studentica, vrlo brzo se pokazala i kao uspješna reporterka, a sad i voditeljica sporta. Njezin Ivan svakako joj je kao iskusniji kolega bio velika potpora i savjetnik. U svakom slučaju, njihova je ljubav nakon godinu i pol veze jednako jaka kao i na početku.

Konkurencija

Na RTL-u su se upoznali i zaljubili i nekadašnji urednik i voditelj Igor Bobić, koji nakon 14 godina provedenih u toj TV kući sad radi kao urednik na N1 televiziji, i temperamentna Splićanka i iskusna reporterka Damira Gregoret. Dugogodišnja RTL-ova dopisnica iz Splita nije ni slutila da će joj preseljenje u Zagreb donijeti i ljubav, jer upravo u Zagrebu, gdje se posvetila političkom novinarstvu, prije sedam godina planula je ljubav s tadašnjim urednikom RTL-ove informativne emisije "RTL Danas". Pune dvije godine ljubav, za koju se može reći da je bila ona na prvi pogled, pomno su čuvali daleko od očiju javnosti, a onda se u svibnju 2014. vjenčali.

Ulazak u brak

Na vječnu su se ljubav tada zakleli pred 70-ak uzvanika, bliskih prijatelja i obitelji u crkvi Sv. Franje na Opatovini, a nakon toga svadbeno su slavlje upriličili u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt. Zanimljiv moment u čitavoj večeri je da su na vlastitu svadbu posljednji stigli upravo sretni mladenci, i to u taksiju.

Zagreb, 140616. 
Kino Europa, Varsavska 3.
Premijera dokumentarnog filma Prvi put, autorice Mirjane Hrge, o povijesnom uspjehu hrvatskog sporta, osvajanju prvog olimpijskog zlata u Atlanti kojeg su izborili  rukometasi 1996.
Na fotografiji: Igor Bobic i Damira Gregoret.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijic / CROPIX
Igor Bobić i Damira Gregoret

Ubrzo nakon vjenčanja Igor i Damira postali su roditelji djevojčice Bianke, a često ističu kako roditeljske dužnosti više-manje podjednako obavljaju. Novinarstvo je oboma strast, ali najviše cijene upravo svoje slobodne zajedničke trenutke s kćerkicom. Skladan brak održavaju, nedavno je otkrila Damira Gregoret, s puno otvorenog razgovora i još više razumijevanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 18:15