SVE ŽELE IVANA

LJUBAVNI TROKUT SLAVNOG GLUMCA (87) PREDMET SPRDNJE CIJELE ZEMLJE Ostavio 60 godina mlađu suprugu jer ona odbija imati djecu s njim

 
 Profimedia, youtube screenshot

Ivan Krasko, jedan od najslavnijih ruskih glumaca i čovjek koji iza sebe ima više od 140 filmova, po stare dane našao se u ljubavnom trokutu koji je postao predmet ismijavanja većeg dijela Rusije. Naime, ovaj vitalni 87-godišnjak izjavio je kako se razvodi od svoje 28-godišnje supruge i odlazi kod ljubavnice, koja je, usput rečeno, još mlađa od njegove sadašnje žene.

Da stvar bude bizarnija, Krasko se razvodi od supruge Natalije zato što ona odbija voditi ljubav s njim jer ne želi dijete (!?).

- Vjenčali smo se u rujnu 2015. godine i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu - rekao je Krasko koji je s vremenom izgubio volju za borbu sa 60 godina mlađom suprugom i odlučio je krenuti u potragu za novom ljubavi.

ST. PETERSBURG, RUSSIA. SEPTEMBER 9, 2015. Russian actor Ivan Krasko (L) and 24-year-old Natalya Shevel, his former student, in a car outside the Admiralteisky District Civil Registry Office after a wedding ceremony. Ruslan Shamukov/TASS, Image: 257977930, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TASS
Profimedia, TASS


Na njegovu sreću, vremešni glumac nije dugo tražio. Izbor je pao na 27-godišnu Juliju Kičemašovu.

- Nekoliko mjeseci sam odlazila u kazalište gledati Ivana kako glumi. Ubrzo smo se upoznali, počeli komunicirati i nakon par tjedana pozvao me na spoj.

Julija je za rusku televiziju rekla da je uvjerena da je ona prava supruga za Ivana.

- On je tako seksi! Točno znam gdje ga treba dirati. Kad sam ga prvi put dirala, reagirao je kao da nije vodio ljubav 10 godina... Želim biti njegova supruga, želim njegovu djecu!

ST. PETERSBURG, RUSSIA. SEPTEMBER 9, 2015. Russian actor Ivan Krasko (L) and 24-year-old Natalya Shevel, his former student, in a car outside the Admiralteisky District Civil Registry Office after a wedding ceremony. Ruslan Shamukov/TASS, Image: 257977912, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TASS
Profimedia, TASS


Međutim, problem u cijeloj priči mogla bi biti činjenica da se mlada Natalija ne želi razvesti od Kraska.

- Nema veze što nismo intimni, ali ja njega volim! Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan - rekla je Natalija aludirajući na činjenicu da neobičan par živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanova unuka Kirila.

Inače, Ivan Krasko iz prethodnih brakova već ima troje sinova i tri kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:42