TUROPOLJSKI TOP

MARCELO BROZOVIĆ ISTETOVIRAO CIJELU LIJEVU RUKU Sada su na njoj lopta, kruna, zvijezde, golubica, ruža, četiri asa...

Preko svoje stare mušterije Dejana Lovrena karlovački majstor tetovaže Marko Višnić, osim u Liverpool, ubacio se i u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Nakon što je u veljači putovao u Englesku i tamo tetovirao Lovrena i suigrača mu iz kluba, Brazilca Phillippea Coutihna, proteklog je vikenda odradio Lovrenova suigrača iz reprezentacije te igrača talijanskog prvoligaša Intera Marcela Brozovića (22).

Posao je obavljen nakon utakmice s Italijom, u Višnićevu karlovačkom studiju Megrim, trajao je dva dana, a rezultirao je brojnim motivima, od vjerskih do nogometnih: sklopljene ruke, lopta, kruna, zvijezde, golubica, ruža, četiri asa...

Neizmjerno strpljiv

- Hvala Marcelu na strpljivosti - rekao je karlovački majstor tetovaže.

Nogometaš se prvi put odlučio tetovirati, a obavljenim poslom očito je itekako zadovoljan jer je fotografiju svojeg novog imidža odmah postavio kao naslovnu na svojem Facebook profilu i u dva dana prikupio 500 lajkova. Ipak nekima se taj njegov potez nije svidio, pa su se obrušili negativnim komentarima.

Marko je široj javnosti postao poznat po tetoviranju Dejana Lovrena, koji je toliko želio da ga on tetovira da mu je, osim puta, platio osobnog vozača i smještaj u najboljem hotelu u gradu - Hiltonu.

Cijena za sve ista

Marko mu se odužio vrhunskim uratkom, koji mu je naplatio po karlovačkom cjeniku. Ono što ga se dojmilo iz posla za nogometnu zvijezdu je njegova jednostavnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:59