ŽESTOKE REAKCIJE

'MI VOLIMO US**T PRED KRAJ. TAKVI SMO. NEOPISIVO' Gostovanje Marka Perkovića Thompsona na dočeku Vatrenih razbjesnilo hrvatske glumice

 
 Sime Sokota / CROPIX

Nataša Janjić jedna je od rijetkih domaćih zvijezda koja na društvenim mrežama nije previše komentirala Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, iako je za naše srčano navijala, ali čini se kako ju je jedan detalj s dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića itekako izbacio iz takta jer mu je odlučila posvetiti status na Facebooku.

Naime, našoj glumici nikako se nije svidjelo što se Marko Perković Thompson družio s Vatrenima pa je objavila ovo: "Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo.".

Požalila se i kako su, nažalost, nestali stihovi "Večeras je naša fešta", "Mi smo prvaci" te "Ovo će biti dobra noć predosjećam", a s njom su se složile i brojne druge glumice.

- Ma kad je već morao pjevati, makar da sluha ima! - napisala je Tihana Lazović, a Jelena Veljača je dodala: "Ja sam malo u šoku koliko je on off tune".

Ipak, najbrutalniji komentar napisala je Ivana Runjić, kći pokojnog skladatelja Zdenka Runjića: - A nekad mu se i plaćalo da ne pjeva! - zaključila je.

I glumica Lana Barić nije bila zadovoljna nastupom jednog od omiljenog pjevača Vatrenih: "Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači", napisala je.

FACEBOOK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:54