MORE KOMENTARA

'NA DANAŠNJI DAN PRIJE 5 GODINA UKLONJEN MI JE TUMOR...' Malo je poznato da je naš pjevač proživljavao pravu životnu dramu

 
 Marko Todorov / CROPIX

"Na današnji dan prije 5 godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Uopće se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati o tome da postoji mogućnosti da nakon operacije više ne pjevam. To mi je palo na pamet dok sam bio na stolu čekajući svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drugačije", napisao je Dino Jelusić (26) na Instagramu.

"Ovo sam ja u Ljubljani, radim na solo snimci 2014. godine. Morao sam odraditi sve vokale prije operacije jer sam imao zadan rok. U jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti sve instrumente za ovo pa sam ja odradio i bubnjeve i bas i gitare i vokale na 2-3 pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve prošlost", prisjetio se i izazvao pregršt pozitivnih komentara pratitelja.

Mladić je stekao popularnost pobjedom na Euroviziji za djecu u Kopenhagenu s pjesmom “Ti si moja prva ljubav”, a nedavno je oduševio u showu ”Zvijezde pjevaju”.

Mladi skladatelj, multiinstrumentalist i diplomirani glazbeni pedagog ovog ljeta je prezaposlen, ima puno koncerata sa svojim bendom Animal Drive, a i završavaju i novi album.

"Dino, ti uvijek ponovo iznenadiš čovjeka na dobar način... Već sam ti stotinu puta poželjela svu sreću ovoga svijeta, jer si mlad, a veliki borac i radnik... Najviše te poštujem i cijenim kao osobu koja nikada ne odustaje... Samo i dalje budi takav, jer te svi mi zbog toga i volimo", napisala mu je obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:31