POPULARNI PJEVAČ

'NAJLAKŠE JE RASTATI SE, ALI JA IMAM TU SREĆU DA IMAM DOBRU ŽENU' Grdović iskreno o krizama u braku, otkrio je i za što će se pomoliti u Međugorju

Mladen i Brankica Grdović
 Jure Miskovic / CROPIX

Mladen Grdović i Jasmin Stavros prošli vikend gostovali su na tradicionalnoj Ližnjanskoj noći, a zadarski pjevač bio je itekako dobro raspoložen jer nije prestajao zafrkavati kolegu, a na pik je uzeo i nogometaša Luku Modrića te izbornika Zlatka Dalića, piše Dnevnik.hr.

- Biti među prvih deset pjevača velika je čast. Kad čuješ Mišu (Kovača), znaš da je Mišo, kad čuješ Grdovića, znaš da je Grdović, kad čuješ Pejakovića, znaš da je Pejaković, kad čuješ Stavrosa, ja ga ne čujem! Šalim se, to je moj prijatelj - rekao je legendarni Grdović pa otkrio tko u našoj nogometnoj reprezentaciji ima najmanje sluha.

- Luka nema sluha nikako! To je sigurno. Luka, oprosti. Najbolje pjeva Ćorluka. Dalić nema pojma pjevati i sramežljiv je za pjevanje. Šime Vrsaljko je najluđi - izjavio je Mladen, koji se sa srebrnim nogometašima družio uoči polufinalne utakmice s Engleskom.

- Kad me nazvao Subašić, rekao mi je: 'Mladene, dolazi s gitarom', ja kažem: 'Imam koncerte'... U to vrijeme mjesec dana nisam svirao gitaru, popucale su mi sve jagodice na prstima jer smo slavili do jutra. Onda sam htio popiti jednu bevandu, kaže Vrsaljko: 'Ne daj mu!', kaže Luka: 'Daj mu!' - prisjetio se 60-godišnji zadarski pjevač u razgovoru za IN magazin.

A podijelio je i neke detalje iz privatnoga života.

- Ima kriza... Znao sam reći ženi da sutra dolazim doma, pa me nema tri dana. Normalno da će pitati gdje si bio, pa onda ideš lagati, pa te uhvati u laži, a ja ne znam lagati - iskren je Grdović.

- Svatko u braku ima uspona i padova. Nije lako trpiti nas pjevače. Teško da bih se razveo, i moja Brankica, to je teško, jer ljubav je u nama. Ali vjerujte mi, kad bi do toga došlo, ja bih bio kriv. Mi muški smo k'o muški, vragolasti. Ja imam tu sreću da imam dobru ženu... Najlakše je rastati se, a najteže je opstati - objašnjava Mladen.

Otkrio je i kako ovih dana putuje za Međugorje.

- Pomolit ću se za sve vas, za mene, da budem dobar, da ne budem vragolast, da smanjim bevande, ali sumnjam... - zaključio je glazbenik za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:33