LAŽNA PONUDA

'NAPRAVIO SI BUDALU OD MENE!' Bogo se zbog novca naljutio na Big Brothera, čak je zaprijetio izlaskom iz kuće, na kraju su ga izbacili - gledatelji

 FACEBOOK

Uoči velikog finala ovogodišnjeg "Big Brothera", Veliki Brat stanarima je pripremio novo neočekivano iznenađenje - naime, usred tjedna još jedan stanar zauvijek je napustio BB kuću.

Glasnica loših vijesti u četvrtak navečer opet je bila Antonija Blaće, koja je osobno posjetila natjecatelje u izolaciji. Odlukom gledatelja, kuću je napustio 23-godišnji Splićanin Nikola Sedlar, popularni Bogo, koji je, nažalost, dobio najmanje njihovih glasova, prenosi RTL.

Bogo je u BB kući proveo nešto manje od dva mjeseca, a bio je jedan od petero kandidata koji su, zahvaljujući svojim poslanim videozapisima, kratko vrijeme isprva proveo i u tajnome dijelu kuće, a njegov boravak u "pravoj" kući najviše je oblježio odnos s Anezi.

Zgodna pjevačica najviše mu je prirasla srcu, a Splićanin se nije libio priznati kako se u nju zaljubio.

Prije nego što je izbačen iz "Big Brothera", Nikola se zbog jedne ponude Velikoga Brata toliko naljutio da je i dobrovoljno htio napustiti show. Naime, Bogo, Orky, Ana, Tomo, Lidija, Lucija, Anezi i Antonio stavljeni su na tešku kušnju - u ispovjedaonici su morali odlučiti hoće li biti kolegijalni ili će sebi osigurati čak 50.000 kuna od glavne nagrade, koliko im je obećao Big Brother.

Ne znajući da je ponuda potpuno lažna, Lidija i Bogo ipak su je odlučili prihvatiti.

Kad je shvatio da je prevaren, Bogo se izbezumio.

- Napravio si budalu od mene! - izjavio je ljutiti Splićanin, koji se od muke čak i rasplakao, a tješila ga je, naravno, Anezi.

Marin je, pak, na temelju vlastite intuicije morao pogoditi tko je sve od stanara prihvatio ponudu - bio je u pravu samo što se tiče Lidije, a zbog jednog krivog odgovora Veliki Brat stanarima nije mogao vratiti 20.000 kuna na iznos glavne nagrade. Naime, Marin je pogriješio jer je mislio kako Bogo nije prihvatio novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:17