SLUČAJNO SVE OTKRILA

'NE NASJEDAJTE! OVO NEMA VEZE SA MNOM!' Online prevaranti iskoristili ime i uspjeh bivše natjecateljice popularnog showa 'Život na vagi'

 
Nina Martina Korbar
 INSTAGRAM

Zagrepčanka Nina Martina Korbar (26), bivša natjecateljica TV showa "Život na vagi", svojom nevjerojatnom transformacijom postala je uzor mnogima koji imaju problema s debljinom.

Simpatična plavuša u popularnom RTL-ovu realityju izgubila je čak 40 kilograma, a nakon što su se kamere ugasile, zdrava prehrana i tjelovježba i dalje su ostali vrlo važan dio njezina života.

No čini se kako su neki Ninin uspjeh odlučili iskoristiti na vrlo zlonamjeran način - naime, Zagrepčanka je na društvenoj mreži sasvim slučajno otkrila kako su njezino ime i mršavljenje iskorišteni za kreiranje lažnog profila i online prevaru, o kojoj je Nina Martina odmah izvijestila sve svoje pratitelje.

- Lijepo bih zamolila sve vas, ako itko naiđe na reklamu koju ću staviti na idući story, pošaljite mi link. Ova stranica nema veze sa mnom, niti sam pristala na tako nešto, niti sam ikad u životu čula za ovo. Uzeli su bez dopuštenja moje ime i očito prodaju neke proizvode za mršavljenje. Ne nasjedajte na takve stvari. Što god da radim i stojim iza nečega, uvijek objavljujem na svom profilu.

Ako vam iskoči, nemojte se prijavljivati. Saznala sam za ovo zahvaljujući jednoj mami koja me prati i koja je napisala da joj je tu nešto sumnjivo te znam li nešto o tome. Kad se prijavite, šalju vam porukom link na koji kliknete i onda vam izbaci tu Dolores Poljak stranicu na kojoj se prodaju ti neki proizvodi. Ne nasjedajte na to - upozorila je Nina Martina.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:02