ZDRAVSTVENI PROBLEMI

'NIJE MI SVEJEDNO, ALI TO ĆE BITI MOJA, NADAM SE, DRUGA POBIJEĐENA BITKA' Mnogima omiljena kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' mora na operaciju

 
Nandi Uzelac
 FACEBOOK

Nandi Uzelac na društvenim mrežama otkrila je kako je zahvaljujući sistematskom pregledu u showu "Gospodin Savršeni" otkrila kako ima benignu izraslinu.

- Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala koliko mogu pomaknuti svoje granice (strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bih i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja - napisala je Nandi, a u razgovoru za RTL objasnila je i o čemu se točno radi.

RTL
Nandi Uzelac

- Osoba sam koja, ukoliko je nešto ne zaboli, ne posjećuje liječnike kao hipohondar, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abodomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama - kaže Nandi pa nastavlja: "Prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija, bila sam jako zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je operativno uklonjena prije devet godina".

A benigna je, srećom, i novootkrivena izraslina.

- To će biti moja, nadam se, druga pobijeđena bitka. Sad ću, pri povratku u Split, to operativno ukloniti, navodno su to realtivno bezopasne i rutinske operacije. No ponavljam, ovo mi je druga, tako da mi nije svejedno. Roditelji su, jasno, isto zabrinuti. Jedinica sam i jako smo povezani - izjavila je Splićanka za RTL i otkrila planove za 2019. godinu.

- Zasad mi je zdravlje prioritet, a nakon toga ću se pozabaviti s još nekoliko ispita koji su mi ostali na fakultetu - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:14