ŽIVI U REALITY ZADRUZI

'ONA TREBA POMOĆ I RUKU SPASA, NE OSUĐIVANJE' Prijateljica Bebi Dol otkrila što zapravo stoji iza niza incidenata koji su zgrozili javnost

 Igor Sambolec / HANZA media

Otkad je ušla u srpski reality show "Zadruga", pjevačica Bebi Dol (55) ne prestaje šokirati sustanare i gledatelje, koji se jednostavno ne mogu načuditi njezinu bizarnom ponašanju.

Osim što je i prilikom predstavljanja u studiju, u prijenosu uživo, ostavila poprilično loš dojam, nekadašnja pop ikona nastavila je s ekscesnim ponašanjem i u izolaciji.

Naime, prvo je napravila pravu pomutnju kad je u krevetu zaboravila zapaljenu cigaretu, zbog koje je zamalo planula čitava spavaća soba, a onda se posvađala s estradnim novinarom Milanom Miloševićem (40).

- Pijana si, stalno posrćeš i smrdiš na urin! Više nikome nisi ni poznata ni zanimljiva - vikao je ljutiti Milan, a Bebi mu je ironično odbrusila: "U tvojim krugovima sigurno nisam poznata, ali za tebe, ja sam zvijezda Danica", prenio je Blic.

U obranu pjevačice, pravoga imena Dragana Šarić, stala je njezina bliska prijateljica Miljana Kulić.

- Bebi Dol ne smrdi, ona miriše na parfem! Možda joj krevet smrdi jer se upiškila zbog silnih lijekova koje pije, ali to nije stvar kojoj se treba izrugivati - svakome se može desiti da se upiški u krevet... Ona to ne može kontrolirati i meni je nje žao... Pije jake lijekove i mislim da ih ponekad čak miješa s alkoholom, zbog čega i izgleda tako sluđeno - objasnila je Miljana, a prenosi Blic.

- Osuđujem sve koji prozivaju Bebi zbog njezina stanja. I ja sam uzimala antidepresive pa sam bila poput zombija... Ona treba pomoć i ruku spasa jer ovo, kako ona sad izgleda, neće izići na dobro - zaključila je bliska prijateljica legendarne glazbenice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:36