VERBALNI RAT SE NASTAVLJA

'PATULJAK BEZ TRUNKE EMPATIJE' NIJE OSTAO DUŽAN BIVŠEM ZETU Bernie Ecclestone o Jamesu Stuntu: 'Droga ga je skroz uništila, žalim tog čovjeka'

 
Bernie i Petra Ecclestone
 Profimedia, Solo

Bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone (87) oglasio se nakon što je James Stunt (36), bivši suprug njegove mlađe kćeri Petre (29), u jednom intervjuu ocrnio čitavu obitelj Ecclestone.

Nakon što ga je bahati James maliciozno nazvao "patuljkom bez trunke empatije", Bernie mu je odgovorio:

- Očito je da sam prilično niži od prosječne osobe odrasle dobi i sasvim je u redu ako me dotični isključivo zbog toga etiketirao kao patuljaka... Što se mojih centimetara tiče, tu ne mogu napraviti apsolutno ništa, a sigurno ni ne namjeravam narasti samo kako bih njemu udovoljio... Iskreno, žao mi je tog čovjeka - izjavio je Bernie Ecclestone.

Bogati poduzetnik također je rekao kako vjeruje da je za bračni brodolom njegove mlađe kćeri najviše kriva upravo Stuntova ovisnost.

- James je bio izuzetno dobar i pristojan mladić kad sam ga tek upoznao, ali nakon vjenčanja s mojom Petrom, sve je krenulo po zlu... Počeo se drogirati i potpuno se promijenio, nažalost, na gore. Svejedno se nadam kako danas ipak može biti uzor mladima, upozoriti ih na sve štetne posljedice ovisnosti, što on zna iz vlastita iskustva - zaključio je Bernie, a prenosi The Telegraph.

Stuntov napad na obitelj Ecclestone na Instagramu je komentirala i Petrina starija sestra Tamara (33).

- Kakav 'nečovjek' moraš biti da daješ tako gnjusne intervjue na dan kad ti vlastita kći (Lavinia) slavi peti rođendan? Ako James ne prestane širiti laži o mojoj obitelji, mi ćemo morati početi govoriti istinu o njemu - napisala je ljutita bogatašica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 12:14