PREMIJERA

Pogledajte novi spot Marka Tolje: ‘Neka ovo bude poziv na ples i pozitivu koji su nam potrebni‘

Marko Tolja sam je napisao glazbu i tekst za lepršavu pjesmu ‘O tebi ovisan‘, a spot za istu snimao je u Rijeci i Opatiji
Marko Tolja
 PROMO

Ljeto je krenulo, a s ljetom stiže i puno razloga za ples - jedan od njih sigurno će biti i lepršava pjesma "O tebi ovisan" u izvedbi Marka Tolje, za koju je sam napisao glazbu i tekst.

S idejom da dočaraju upravo taj vedri, ljetni i plesni senzibilitet pjesme, Marko se sa svojom već uigranom ekipom, Artemom Duskhinom i Mateom Jurčićem iz Lumiere produkcije, uputio u Rijeku i Opatiju gdje je snimao spot.

Na nedavno održanoj vrlo posebnoj i neuobičajenoj dodjeli glazbene nagrade Porin, Marko je u svoju malu kolekciju dodao još dvije nove statue - Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu i Porin za najbolju vokalnu suradnju s Mijom Dimšić na još uvijek aktualnoj pjesmi "Sva blaga ovog svijeta".

Marko o novoj pjesmi kaže: "Bio bih jako sretan kad bih i ovim singlom 'O tebi ovisan' pronašao svoj put do publike, barem dijelom kao što smo Mia i ja to uspjeli sa 'Sva blaga ovog svijeta'. Ovo je najpozitivnija pjesma koju sam ikad napisao, volio bih da bude poziv na ples i pozitivu u ovim toplim mjesecima koji su pred nama i koji su nam jako potrebni. Sretan sam i što je mogu prvi put izvesti upravo na Splitskom Festivalu za koji me vežu samo predivne uspomene'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:28