SVATKO SVOJIM PUTEM

POPULARNA GLUMICA OPET JE SAMA Ljubavna idila Hermione i američkog kolege trajala je jedva pola godine, o razlozima prekida oboje i dalje šute

 
Emma Watson
 Getty Images

Emma Watson (28), engleska glumica kojoj je uloga Hermione Granger u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru donijela svjetsku slavu, opet je slobodna, prenio je u utorak The Sun.

Zvijezda "Noe" i "Colonije Dignidad" poslije samo šest mjeseci veze prekinula je s američkim kolegom Chordom Overstreetom (29), koji je u hit televizijskoj seriji "Glee" utjelovio Sama Evansa.

Sad već bivši par upoznao se krajem prošle godine, a to što se odnedavno više ni ne prate na društvenim mrežama, samo potvrđuje da je njihovoj ljubavi uistinu došao kraj.

Ipak, pravi razlozi prekida i dalje se ne znaju, što nimalo ni ne čudi, s obzirom da Emma još od početka karijere nerado govori o svom privatnom životu.

Podsjetimo, Emma je prije Chorda bila u dvogodišnjoj vezi s biologom Williamom Knightom (38), a junaka "Gleeja" povezivali su s Taylor Swift (28), Emmom Roberts (27) i Lily Collins (29).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:44