REAKCIJA NA HAŠKU PRESUDU

POPULARNI GLUMAC SMIRUJE TENZIJE U REGIJI 'Nema pobjednika na našim prostorima. Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge. Mir, brate po domovini'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Nakon što je beogradski glumac Sergej Trifunović u srijedu razbjesnio javnost, osobito hrvatsku, objavivši na Instagramu posprdni tekst uz fotografiju generala Slobodana Praljka, koji se ubio popivši otrov u haškoj sudnici, na istoj društvenoj mreži oglasio se i Enis Bešlagić.

Popularni Šemso iz hit TV serije "Naša mala klinika" oduševio je pratitelje pomirljivim riječima, a evo što je napisao:

- Moj brate, po domovini...

BiH služi stranim silama kao poligon za njihove različite pokuse... To je dokaz koliko smo mi na ovim prostorima 'mali' narodi i koliko se 'veliki' igraju s nama i našim emocijama... A sve za svoje interese!

To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge. Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila... Nema pobjednika na našim prostorima... Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge!

Mir, brate po domovini - objavio je bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac.

Među brojim komentarima, posebno se izdvaja onaj hrvatskog televizijskog voditelja Frane Ridjana.

- Kad se budemo sreli, tamo negdje gore, shvatit će i ostali da zemlju ne baštinimo za sebe, nego za djecu naše djece. Neka se ona igraju sretno i neka nam oproste što smo dopustili drugima da nam uzmu radost zajedničkog igranja - napisao je Ridjan.

- Enise, dobra dušo, iskreno se nadam da će te čuti i razumjeti hipnotizirana masa... Od srca ti želim svo dobro ovoga svijeta - zaključila je jedna Bešlagićeva pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:55