ZANIMLJIVI TRENUCI

POZNATA VODITELJICA ODLUČILA SE NA NEOČEKIVANI POTEZ Privatni život skriva od javnosti, ali odlučila se važne trenutke podijeliti s obožavateljima

 
 Vedran Peteh

Šarmantna voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić rijetko kada govori o svom privatnom životu tako da je njezina odluka da nakon dugo vremena otvori Instagram profil izazvala veliko oduševljenje, ali i interes njezinih obožavatelja.

Prva fotografija koju je objavila je s proslave njezina 39. rođendana na kojoj je pozirala pored čokoladne torte. Pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Također jednom fotografijom na kojoj pozira s mikrofonom poručila je da joj je dosta korone, a podijelila je i jednu fotografiju s putovanja.

Romina zasad ima 160 pratitelja, a prate je i Renata Končić Minea, Andrija Jarak te njezin partner, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch.

Romina je nedavno za Gloriju ispričala kako je iza nje težak period, jer je prije tri mjeseca preminuo njezin otac koji se tri i pol godine borio s teškom bolesti - amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), za koju ne postoji lijek.

View this post on Instagram

#dostajekorone

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:24