NEZAMISLIVA TUGA

PRESTRAŠNA ŽIVOTNA TRAGEDIJA NAGRAĐIVANE GLUMICE Izgubila bebu u 39. tjednu trudnoće, a prije dva mjeseca poginula joj je četverogodišnja kći

Ruthie Ann Miles
 Profimedia, Everett

Ruthie Ann Miles (34), nagrađivana zvijezda kultnog njujorškog kazališta Broadway, prošli petak izgubila je nerođeno dijete, koje je čekala sa suprugom Jonathanom Blumensteinom, potvrdio je njezin menadžment, a tužnu vijest prenio je portal The Mirror.

Glumica je imala pobačaj u 39. mjesecu trudnoće, i to nekoliko tjedana nakon što je stradala u teškoj prometnoj nesreći, u kojoj je, nažalost, poginula njezina četverogodišnja kćerkica Abigail.

Strašna tragedija dogodila se u ožujku u njujorškoj četvrti Brooklyn, kad je na Ruthie Ann i njezino dijete te glumičinu prijateljicu Lauren Lew i njezina jednogodišnjeg sina Josha, koji su se vraćali iz crkve, naletio automobil.

Vozačica Dorothy Bruns (44) prošla je kroz crveno svjetlo na semaforu i "pokosila" majke s djecom - malenoga Josha, koji je bio u kolicima, vukla je nekoliko stotina metara dok se nije zabila u parkirane automobile. Njujorška policija poslije je potvrdila kako je Dorothy čak stisnula papučicu gasa ne bi li pobjegla s mjesta nesreće. Abigail (4) i Josh (1) poginuli su, a trudna glumica teško je stradala.

- Patnja i bol kroz koje prolaze Ruthie Ann i Jonathan golemi su... Prvo su ostali bez starije kćeri, a sad im je umrla i nerođena beba - djevojčica koja se trebala zvati Sophia Rosemary Wong Blumenstein - priopćio je glumičin menadžment.

Vozačici Dorothy Bruns sudit će se zbog ubojstva iz predumišljaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:15