BUBALO JE OPET U ELEMENTU

'TI SI 'PROPUVA', SMIJE TI SE CIJELA DRŽAVA! POSTAJEŠ VODEĆI REDIKUL ESTRADE' Menadžerove objave o Antoniji Dori Pleško i Rundeku posvađale javnost

 
Antonia Dora Pleško, Ivan Bubalo
 Ante Cizmic / FACEBOOK, CROPIX

Prašina oko pete sezone "Supertalenta" još se nije slegnula - iako je popularni TV show završio u nedjelju, o natjecateljima se i dalje priča, a jednu od najomraženijih kandidatkinja, Splićanku Antoniju Doru Pleško, sad je komentirao i Ivan Bubalo.

- Samo nebo joj je granica - napisao je estradni menadžer na Facebooku i pokrenuo lavinu komentara. Mnogi su se složili s njegovom objavom, ali bilo je i onih koji misle drugačije.

- Bilo bi kad bi znala što raditi sa sobom i svojim glasom... Pa kako nitko nije glasovao za nju, nije ni prošla u top tri, a kao bila je favorit... Previše pompe oko nje - ponašala se kao zvijezda i na kraju je prošla kako je i zaslužila... - odgovorili su neki menadžerovi prijatelji.

Bubalo se nedavno osvrnuo i na gostovanje Darka Rundeka u TV emisiji "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića. Iako je jedan od najvećih izvođača u regiji, kontroverzni estradni menadžer očito misli kako nekadašnji frontmen Haustora i nije neka "faca".

- Po čemu on zaslužuje biti nositelj emisije, za što je on zaslužan - zapitao se Bubalo na društvenoj mreži i razbjesnio poklonike dobre glazbe.

- Zato što je vrhunski kreativac i ima se od njega što naučiti. Jasno je da nije baš pojam za mediokritetski (ne)ukus... Srami se ove izjave dok si živ! Bubi, ne valja ti Nina Badrić, ne valja ti Darko Rundek, posumnjat ću da je istinita ona stara: 'lošem menadžeru svaka dlaka smeta'... Nećeš sebi dignuti cijenu, ako je drugima spuštaš... Bubalo, ti ne da si 'propuva', nego ti se smije cijela država! Polako postaješ vodeći redikul estrade... - samo je dio komentara koje je kontroverzni menadžer dobio ispod objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:28