ČUVENA MANEKENKA

TYRA BANKS NAKON 25 GODINA KONAČNO PRIZNALA DA JE I ONA IŠLA POD NOŽ Otkrila što je sve na njoj lažno: 'Evo vam prvi put cijela istina'

 
 Getty Images

Amerikanka Tyra Banks (44) u razdoblju od 1991. do 2005. bila je jedna od najtraženijih svjetskih manekenki i s punim pravom nosila je laskavu titulu supermodela, a nakon što se povukla s modnih pista, nastavila je baviti se glumom i televizijskom produkcijom.

Ova 178 centimetara visoka ljepotica bila je prva tamnoputa žena na naslovnici kultnog časopisa "Sports Illustrated Swimsuit Issue", a svojedobno je bila i zaštitno lice modnoga brenda Victoria's Secret.

Tyru su u djetinjstvu zadirkivali zbog neobična izgleda, a u školi je dobila i pogrdni nadimak "ružno pače", zbog kojega je, požalila se, često plakala.

Nedavno je s majkom Carolyn objavila memoare "Perfect Is Boring", u kojima je otkrila tajnu koju je čuvala više od 25 godina. Naime, Banks je napokon priznala da je na početku karijere korigirala nos, iako se dugo klela kako je na njoj sve potpuno prirodno.

- Zbilja mi je neugodno kad sve te prirodno lijepe žene osuđuju one druge koje su na sebi nešto mijenjale... 'Majka priroda' nekad je zbilja nepoštena, pogotovo kad je u pitanju ljepota - izjavila je Tyra za novi broj američkog časopisa People.

- Priznajem! Imam lažnu kosu i operirala sam nos! Osjećam se odgovornom i zato sam napokon odlučila reći istinu. Krajnje je vrijeme da se mi žene jednom zauvijek prestanemo međusobno osuđivati za svaku sitnicu - zaključila je Banks.

Denim on hips, secrets on my lips! #ANTM

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Look at me now, bullies!

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 20:24