HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA U HRVATSKOJ > FOTOGALERIJA

UŽIVO Angelina pozdravila brojne obožavatelje: Sretna sam što sam tu! Doći ću opet

NOVO Poznati hrvatski glumac Rade Šerbedžija podijelio je nekoliko autograma obožavateljima
 Goran Mehkek / CROPIX

NOVO >>> 20:30 - Angelina Jolie je odmah nakon početka projekcije filma otišla prema Zračnoj luci Zagreb odakle je njezin zrakoplov, nešto prije 20 sati, krenuo prema Marseilleu.

20:15 - Angelina Jolie neće sudjelovati na premijeri filma, javlja 24sata.

Prije početka projekcije izjavila je kako je već bila u Hrvatskoj te kako je njena obitelj već oduševljena ljepotama Hrvatske. Zahvalila je Radi Šerbedžiji što ju je upoznao s Hrvatskom i regijom.

- Ovaj film nije dokumentarac nego je umjetničko djelo i nadam se da ćete ga kao takvog i gledati. Isto tako nadam se i da ćete prepoznati talent glumaca koji su se izdigli iznad nacionalnih razlika na ovom prostoru. Film je težak i znam da je i Hrvatska imala svoju borbu u Domovinskom ratu te da vam neće biti lako gledati. Nadam se da ćete ga ipak prihvatiti da će vam se jako svidjeti - rekla je Angelina te na hrvatskom dodala: Dobro večer. Hvala!

Slavnu je glumicu pozdravio i Rade Šerbedžija koji je istaknuo kako mu je žao što Angelina neće imati vremena 'upoznati pravu poeziju ovoga grada'.

18:15 - Angelina se pred okupljenima pojavila u dugačkoj narančastoj haljini te se obratila novinarima koji su je čekali na crvenom tepihu, javlja RTL.

- Jako sam ubuđena što sam ovdje jer i Hrvatska ima svoju povijest s borbom za neovisnost. Sretna sam što sam tu i nadam se kako ću opet doći. Oduševljena sam što sam večeras ovdje. Djeca su bila na svjetskoj turneji s nama i iscrpljena su pa je Brad ostao s njima kod kuće - rekla je Angelina te dodala da su neka od njene djece već bila u Hrvatskoj i da su se naljutili što ih nije i ovaj put povela sa sobom.

Slavni hrvatski glumac i veliki prijatelj Angeline Jolie, Rade Šerbedžija posebno je sretan što je jedna velika holivudska zvijezda došla u Zagreb, javlja RTL.

- Sjajno je ovdje. Ja sam jako sretan što nam je Angelina došla. Zagreb je filmski grad i vjerujem da je Angelinin dolazak još jedan od pokušaja da opet dovedemo film ovdje. Možda ovako opet privučemo pozornost filmske industrije na nas i da ćemo od toga svi imati koristi - rekao je Rade i dodao da je Jolie prekrasna i briljantna osoba te napomenuo kako se trudi da Angie opet dođe u teatar Ulysses na Brijune.

17:50 - U Arena Centar došao je i Ivica Mudrinić koji je rekao kako ga dolazak Angeline Jolie ne zanima koliko i sam film.

- Vidio sam glumicu, no više me zanima njezin film koji je vrlo aktualne tematike - rekao je Mudrinić.

Angelina je pozdravila okupljene koji su se nakon njezina odlaska pročeli razilaziti.

17:40 - Angelina Jolie je došla pred obožavatelje izazivajući veliko uzbuđenje među okupljenima. Mahnula je fanovima. Slavna je glumica pozdravila ženu u invalidskim kolicima, s njom propričala, dala joj je poljubac u oba obraza. Nakon toga je počela dijeliti autograme. Glumica je u pratnji dva zaštitara.

Sastanak s Angelinom ranije je bila odradila i Đurđa Adlešič koja je navela kako su pričale o problemu mina i regionalnoj akciji 'Hrvatska i BiH bez mina', javljaju 24sata.

- Ne volim komentirati žene, ali Angelina je stvarno prelijepa i sviđa mi se energičnost koja se skriva u toj krhkoj osobi i toplina s kojom priča o teškim temema - rekla je Adlešič.

17:20 - U Arena Centar je došao Rade Šerbedžija koji je okupljenim obožavateljima dao nekoliko autograma pa je otišao dati intervju. Angelinu su došli vidjeti i Anica Martinović Kovač, glumac Branko "Đuro" Đurić, Gordan Kožulj,...

16:45 - Broj obožavatelja se povećao, no Angelina se još nije pojavila. Također, zaposlenici Arena Centra nisu dobili nikakva posebna upustva oko današnjeg dana.

16:05 - Slavnu glumicu na trećem katu Arena Centra uzbuđeno čeka par stotina obožavatelja, podjenako muških i ženskih, no uglavnom mlađe generacije. Angelina bi se pred njima, prema neslužbenim informacijama, trebala pojaviti između 17 i 17,30 sati.

15:16 - Angelina Jolie je sa pratnjom ušla u Arena Centar na stražnji ulaz, pišu 24sata.hr.

14:56 - Angelina se uputila prema Arena Centru, gdje će se večeras održati premijera njenog filma. Svečana premijera održati će se u Cinestar Arena IMAX teatru u Arena centru u Novom Zagrebu, gdje se na crvenom tepihu očekuju oko 16:30 sati. Organizatori pozivaju i građane koji žele sudjelovati u ceremoniji da od 16h dođu u Arena centar.

14:30 - Slavna se glumica dobro pripremila za zagrebačku klimu te je, u opuštenom stilu, nosila bež kaput i veliku smeđu torbu.

14:23 - Angelina je u Zagreb ipak došla bez Brada Pitta. Iz zračne luke je izašla sporednim prolazom B. Osiguravaju je dva policijska automobila, a u koloni su i četiri crna automobila te jedan kombi.

14:08 - Angelina Jolie i Brad Pitt sletjeli su privatnim zrakoplovom u zagrebačku zračnu luku Pleso. Djecu nisu poveli sa sobom.

----------------------------------------------------------------------------------

Dolazak slavne glumice Angeline Jolie na zagrebačku premijeru njenog redateljskog prvijenca ' U zemlji krvi i meda', kao i prateće glumačke ekipe, podržat će hotel The Westin Zagreb, u čijem predsjedničkom apartmanu će hollywoodska zvijezda odsjesti, piše Tportal .

HUO Zagreb d.d. i The Westin Zagreb su domaćini svečanog domjenka koji će ugostiti više od 700 uzvanika, a premijera će se održati u prostorima kina CineStar.

Stručnjaci HUP-a će služiti delicije iz svih dijelova Hrvatske sa posebno probranog jelovnika uz vrhunska vina, piše Tportal .

Dolazak slavne glumice će pratiti i Hrvatska televizija u posebnom programu, javlja HTV .

od 18:10 na HTV2 bit će popraćen dolazak Angeline Jolie i njenog supruga Brada Pitta, a svečani događaj će popratiti i središnji Dnevnik te Dnevnik 3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:23