NIŠTA OD ROMANSE

VANDA WINTER ODGOVORILA NA UDVARANJE DINAMOVCA 'Netko se te ponude sjetio prije njega'

Pjevačica je reagirala na televizijsku izjavu Marcela Brozovića da bi je rado izveo van

Marcelo Brozović, 21-godišnji vezni igrač Dinama i hrvatske reprezentacije na kojeg je oko bacila europska nogometna elita, Arsenal, Juventus, Inter, Milan i Roma, trenutačno nema djevojku.

Prije nekoliko mjeseci prekinuo je ljubavnu vezu s Velikogoričankom Silvijom te je za Novu TV nedavno ponovio ono što je prethodno napomenuo Jutarnjem listu - da ga privlače društvene i komunikativne djevojke.

Lijepa cura

A na pitanje koja mu se poznata žena u Hrvatskoj sviđa, koju bi pozvao na spoj ili piće, Marcelo je odgovorio - Vanda Winter, koju gleda u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

- Simpatična je i lijepa cura, mogla bi i ona mene naučiti pjevati - kroz smijeh je objasnio traženi nogometaš.

Javna simpatija koju je prema njoj izrazio Dinamov nogometaš iznenadila je lijepu crvenokosu pjevačicu.

Više će pratiti sport

- Zahvalila bih Marcelu Brozoviću na komplimentu, zabavio je njime i mene i cijelu ekipu showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Ne pratim naročito sport, ali svakako ću nakon ovog komplimenta upamtiti ime Marcelo Brozović i obratiti pažnju na njega. Što se tiče ponude za piće, netko se te ponude sjetio prije Marcela Brozovića - rekla je, kroz smijeh, tridesetogodišnja Vanda Winter.

Nju ćemo u idućoj nedjeljnoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” gledati kako imitira kultni bend devedesetih Guns n’ Roses, a tri dana ranije Marcela Brozovića gledat ćemo u Maksimiru, gdje Dinamo u Europskoj ligi ugošćuje Red Bull iz Salzburga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:14