NEKI JE HVALE, NEKI KUDE

VIDEO: NIJE JE BILO DVA MJESECA, A ONDA SE VRATILA NEPREPOZNATLJIVA Fanovi šokirani izgledom TV voditeljice: 'Što je s ćubama? Jel' ovo Severina ili?'

 
 Screenshot

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović i suprug, srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, otputovali su u mondeno francusko odmaralište Saint-Tropez.

Srpski mediji pišu kako će par ondje i ove godine sudjelovati na humanitarnoj večeri koju već tradicionalno organizira slavni holivudski glumac Leonardo DiCaprio.

Nikolina se za glamurozni event očito priprema 'hvatajući boju' kraj bazena, a obožavatelje je na Instagramu, s kojeg je izbivala puna dva mjeseca, počastila i novim provokativnim videouratkom.

Iako je voditeljica na snimci pokazala bujni dekolte, mnogima je za oko zapeo jedan potpuno drugi detalj - naime, neki su primijetili kako Nikolini usne izgledaju veće nego prije. I dok su pojedinci pohvalili njezin novi izgled, bilo je i onih koji su je oštro iskritizirali.

- Patka. Ispuši tu gubicu, izgleda kao da imaš kilu kruha u ustima. Kriste, kaj je s ćubama? Gledam i ne vjerujem... Ne kužim, jel' ovo Severina ili? - samo su neki od komentara ispod voditeljičina videa.

Finalement

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Zagreb, 291012.
Studio EPH.
Nikolina Pisek, televizijska voditeljica.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Nikolina Ristović 2012.

Zagreb, 040413.
Lauba.
U galeriji Lauba odrzana je druga vecer modne revije Cro a porter. 
Na fotografiji: Nikolina Pisek.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Nikolina Ristović 2013.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:30