GODINU DANA BORIO SE S TUMOROM

VIDEO: PREMINUO DUGOGODIŠNJI BUBNJAR KRALJA POPA, FUNKA I SOULA Kolege i fanovi shrvani: 'Nadamo se da sad negdje gore opet sviraš s Princeom'

 INSTAGRAM

John Blackwell Jr., legendarni američki glazbenik, koji je 15 godina svirao bubnjeve za pokojnog Princea, a surađivao je i s Justinom Timberlakeom, Patti LaBelle, P. Diddyjem i mnogima drugima, preminuo je u utorak u dobi od samo 43 godine.

Tužnu vijest na Instagramu objavila je njegova supruga Yaritza, koja je bila kraj njega u njegovim posljednjim trenucima.

Glazbenom virtuozu Blackwellu lani su dijagnosticirali tumor na mozgu - talentirani bubnjar zbog opake bolesti još je prošlo ljeto izgubio osjet u lijevoj ruci i nozi, bio je na dvije operacije, a prijatelji, kolege i obožavatelji svo ovo vrijeme prikupljali su novac za njegovo liječenje te se nadali čudu.

Od prerano preminulog Johna, koji je počeo svirati sa samo tri godine, na Twitteru se oprostio i kolega Travis Barker iz benda Blink-182.

- Legendo, sjećanje na tebe živjet će vječno - napisao je roker, a obožavatelji su dodali: 'Počivaj u miru. Nadamo se da sad negdje gore opet sviraš s Princeom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:25