SJEĆATE LI GA SE?

Zgodni glumac iz ‘Seksa i grada‘ pokazao novi imidž, pogledajte kako sada izgleda

Jason Lewis, koji će uskoro stati pred oltar, progovorio je o tajni uspjeha TV serije koja je zaludjela svijet
Jason Lewis u seriji 'Seks i grad'
 New Line Cinema/Entertainment Pictures/Profimedia

Američkog glumca Jasona Lewisa svi pamte po izuzetno popularnoj TV seriji 'Seks i grad' u kojoj je utjelovio neodoljivog Smitha Jerroda, kojemu nije mogla odoljeti ni neosvojiva Samantha Jones (Kim Cattrall).

image
Jason Lewis
Screenshot

Od prikazivanja serije prošlo je poprilično godina, pa mnogi gledatelji nisu prepoznali 49-godišnjeg glumca, koji je ovih dana gostovao u emisiji "Morning Show". Jason je skratio kosu, tako da više nema dugačke plave uvojke, a zasigurno najveća promjena su njegovi brkovi.

No Lewis na pragu pedesete i dalje izgleda fantastično. U odličnoj je formi, redovito vježba, a njegove plave oči i prodoran pogled ženama su i dalje neodoljivi.

image
Jason Lewis u seriji 'Seks i grad'
New Line Cinema/Entertainment Pictures/Profimedia

Gostujući u emisiji, voditelj ga je upitao u čemu je tajna uspjeha "Seksa i grada".

Jason je dao vrlo jasan odgovor: "Pa i sam naziv serije to najbolje objašnjava - seks", izjavio je smijući se. Također je otkrio kako je izgledalo snimanje "škakljivih" prizora u kojima su se on i Kim Cattrall skidali goli.

image
Jason Lewis u seriji 'Seks i grad'
New Line Cinema/Entertainment Pictures/Profimedia

- Bilo je uistinu puno ljudi ispred nas... Bila je to dobra lekcija kako se naviknuti na svoje golo tijelo i prirodno stanje - nasmijao se glumac.

Nakon što se pojavio u seriji "Seks i grad", Jason je poslije glumio u "Midnight Texas", "Seeds of Yesterday" i "If There Be Norms". Lewis je zaručen za glumicu Liz Godwin, a par vjenčanje planira za jesen 2021.

- Ona je uvijek na mojoj strani i u svemu mi je potpora. Zbog nje sam bolji čovjek i jedva čekam da mi postane žena. Blagoslovljen sam što je imam - izjavio je nedavno glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:29