OGOLIO DUŠU

'ŽIVOT MI SE POTPUNO OKRENUO...' Jedan od naših najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca o očinstvu, ali i tragediji koja mu je obilježila djetinjstvo

 Livio Andrijic / CROPIX

Glumac Janko Popović Volarić (37) u TV seriji "Čista ljubav" igra policajca Tomu Viteza, a koliko mu je njegov lik sličan, otkrio je u razgovoru za Dnevnik.hr.

- On je jako OK tip, ima svoje ideale od kojih ne odustaje, a i ja se trudim biti takav. Prilično je smiren, ali ponekad pukne i ima potrebu iskočiti iz svoje kože zbog nepravde koja se događa oko njega. Tu ga potpuno razumijem - rekao je Popović Volarić.

Ovog markantnog Zagrepčanina i Tomu veže još jedna stvar - obojica su roditelji. Janko je sina Davida dobio kad mu je bilo samo 18 godina, zbog čega je, kaže, morao odrasti preko noći.

- U tih devet mjeseci moraš naučiti biti odgovorna osoba, ali sve je super ispalo. Imam velikoga sina koji je prepametan i prefin - izjavio je ponosan tata Janko. Sebe opisuje kao popustljiva oca, koji je sinu ujedno i najbolji prijatelj, koji zna čuvati sve njegove tajne. A na pitanje dijeli li Davidu ljubavne savjete, glumac kaže:

- S obzirom na to da je on 20 kilograma teži i 20 centimetara viši od mene, ako vam odgovorim na pitanje, dobit ću batina. Tako da ne smijem ništa reći - smije se Janko.

Glumac se osvrnuo i na vlastito djetinjstvo, koje je obilježila tragedija o kojoj on i danas nerado govori.

- Dosta sam rano izgubio oca i to mi je bilo problematično. No ne bih baš o tome. To nikome nije lako - izjavio je Popović Volarić za Dnevnik.hr.

Zvijezdu serije "Čista ljubav" već godinama proglašavaju jednim od najpoželjnijih muškarca u Hrvatskoj, ali njega spomenuta titula previše ne impresionira.

- Prije me to opterećivalo, u nekim fazama kad sam bio mlađi, ali danas, ako se time zanosiš, stvarno si lud - zaključio je skromni Janko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:47