LAŽNA UZBUNA

ALEJA BOLOGNE BILA BLOKIRANA ZA SAV PROMET Policija dobila dojavu i izvukla iz šahta sumnjivi predmet, ipak se ne radi o bombi

Karin Donji, 300814.Sinoc je u Karinu Donjem pronadjeno tijelo 49-godisnjaka na kojem su vidljive ozljede po tijelu. Policijski ocevid je u tijeku.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

NOVO 10:30 - Predmet je izvađen iz šahta. Ipak se ne radi o bombi i nema opasnosti za građane. Od 10 sati promet je opet normalan, priopćili su iz PUZ-a.

------------------------------------------------

Zbog dojave o sumnjivom predmetu oko 9 sati na Aleji Bologne kod Podsuseda policija je blokirala sav promet, a na terenu su službenici Odjela za protueksplozivnu zaštitu u zaštitnim odjelima, doznaje se Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Zbog policijskog postupanja, navodi PUZ, promet tom cestom je obustavljen i preusmjerava se od Aleje Seljačke bune na Podsusedsku aleju i Susedgradski vidikovec. Kako su policajci još na terenu, više informacija doznat će se kasnije, dodaju u PUZ-u.

Početkom 2013. godine taj dio grada uznemirile su dvije eksplozije za koje je bio osumnjičen Vojislav Blažević, koji je i sam ozlijeđen u jednoj eksploziji. No, u ožujku ove godine nepravomoćno je oslobođen optužbi da je postavio i aktivirao dvije eksplozivne naprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:49